avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate cristianagaal

Activitate cristianagaal

Răspuns la discuția neintelegeri
Multumesc pentru sfaturi.
Intr-adevar sotul nu este deloc ”burtos” dar sapa o groapa pentru caminul de apa si il incomudau pantalonii, plus ca era undeva la 15 merti de intrarea vecinei si dupa coltul casei, deci daca nu venea sa se iute intentionat nici nu l-al fi observat.
Discuție neintelegeri
Exista vre-o lege care reglementeaza imbracamintea intr-o curte comuna?
Construim o extindere la apartament si sotul lucreaza in slip de baie si avem o vecina care tot ii face observatie sa se imbrace ca nu e obligata sa il vada in ”curul gol”desi e in slip si nu se plimba prin fata apartamentului ei. De ce trebuie sa se iute la el daca nu-i convine?
Tot a amenintat ca cheama politia daca nu se imbraca.
Ce ar putea sa faca politia?
Sa-i dea amenda?
într-o curte comună poate vecinul să-mi interzică să fac o rampă de urcare în garaj de 40 cm înălțime și 1 m lățime în condițiile în care am autorizație de construire legal acordată?
Răspuns la discuția pensie alimentara
COPILUL ARE 21 DE ANI, ESTE STUDENT LA ZI SI LUCREAZA SI PUR SI SIMPLU NU MAI DORESTE PENSIA ALIMENTARA DE LA TATAL SAU.
CE ACTE SE POT FACE?
SUNT DIN ARAD, SUNT PROPRIETARA UNUI APARTAMENT INTR-O CASA CU 4 APARTAMENTE. DORESC SÃ FAC O EXTINDERE DE 40 m2, COTA MEA FIIND DE 235 m2 SI VECINII NU VOR SA-MI SEMNEZE ACORDUL LA NOTAR. CE POT SA FAC?
cum se poate sista pensia alimentara în cazul în care copilul nu mai dorește să beneficieze de ea?