avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai1182

Activitate Mihai1182

Discuție Plangere penala
Cum pot afla daca cineva mi-a facut plangere penala? Mentionez ca nu mai locuiesc la adresa din cartea de identitate. Multumesc
Buna ziua,

Proprietarii unei case, 3 surori cu acte. Una casatorita, una necasatorita cu copil minor iar una vaduva cu 3 copii minori. Daca sora vaduva nu este deacord cu vanzarea proprietatii celelalte 2 pot vinde proprietatea fara acordul surorii vaduve?
Buna ziua,

Sunt angajat de 11 ani intr-o societate iar angajatorul de curand incearca sa imi gaseasca nod in papura pentru a ma forta sa-mi dau demisia(mi-a redus programul de munca astfel incat sa nu mai depasesc orele din CI). Mentionez ca desi pe contract aveam salariul minim pe economie tot timpul salariul era mai mare desi pe statul de plata era trecut salariul minim... anul trecut cu ocazia casatoriei s-a schimbat numele si adresa din buletin si nu s-a facut act aditional cu aceasta schimbare nici operare in revisal...Programul de munca in ultima perioada fiind de 12 cu 24(atat ture de zi cat si de noapte) acum programul sa redus drastic... Ce pot face in acest caz?
Discuție Contabilitate
Daca am gradul 2 de handicap cu reinnoirea dosarului la un an si deschid o societate beneficiez de reduceri la plata taxelor catre stat?
Răspuns la discuția Divort
Poti te rog sa fii mai explicit?
Discuție Divort
Poate cineva sa-mi spuna ce acte imi trebuie pentru divortul la notar si cat dureaza? Se poate sa-mi spuneti si costul eventual sa-mi recomandati un notar in Baia Mare? Va multumesc anticipat!
Discuție Buna ziua,
Am o societate cu cod CAEN 9200(jocuri de noroc).Am toate taxele platite la zi.Daca inchei un contract de franciza cu o societate organizatoare de pariuri sportive in cota fixa pot pune ce numar de aparate vreau eu in punctul de lucru?Daca imi deschid pe aceiasi societate ca si domeniu secundar de activitate organizarea de pariuri sportive in cota fixa trebuie sa mai platesc vre-o taxa la stat?Cum pot face sa pun mai putin de 20 de aparate sau mai mult de 5 aparate intr-un punct de lucru?
Discuție Notificare
Buna ziua,

Am avut un contract de munca pe perioada determinata(90 de zile).In 29.06.2010 mi-a expirat contractul.In 28.06.2010 am fost contactat telefonic sa ma prezint la sediu in data de 29 pentru a preda toate bunurile pe care le-am avut de la companie.In 29.06.2010 m-am prezentat la sediu si in aceiasi zi am primit o notificare cu aceiasi data(29.06.2010) prin care mi se spune ca contractul meu de munca nu se mai prelungeste.Este legal sa primesc aceasta notificare in aceiasi zi in care se termina contractul individual de munca?Daca nu ce lege specifica acest lucru.
Va multumesc.