avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate vioadel

Activitate vioadel

Multumesc mult!
Mi-a fost respins recursul 2 in actiunea de partaj bunuri comune. Care este data de referinta pentru achitarea sultei stabilita de tribunal, in apel 2, de catre partea debitoare? Este data pronuntarii hotararii de respingere a recursului, data pronuntarii hotararii din apel sau alta data?
Răspuns la discuția Caut avocat
Multumesc domnului Dedu86.
Discuție Caut avocat
Doresc un avocat bun pentru a castiga o actiune de partaj, recurs 2. Adresa mea de e-mail: vioadel@gmail.com.
Ce înseamnă motive speciale şi cazuri extraordinare? Erorile grosolane privind continutul dosarului se încadrează aici? Nu pot sa accept ca ceea ce au constatat 2 complete în două faze procesuale, in baza probelor administrate de părţi, poate fi anulat in totalitate de un complet dubios in faza de recurs. Dumneavoastra acceptati?
Nu se poate contesta la presedintele Curtii de Apel? Daca da, care ar putea fi consecintele?
Cum se poate ataca o decizie a Curţii de Apel prin care a admis recursul unui străin care a intervenit întrun proces de partaj invocand un asa zis împrumut de bani acordat sotilor. Contrar deciziei civile din apel, cand s-a demonstrat cu documente emise de autoritatea de frontiera ca cele susţinute de intervenient sunt false (existand in acest sens si un dosar penal), completul a acceptat recursul indicand instantei care va rejudeca apelul sa mentina valid asa zisul împrumut. Este josnic şi periculos ceea ce se întâmplă, in această situaţie ar trebui sa ma bucur ca acel intervenient nu a avut pretenţia la o suma mai mare ...
Începand cu aprilie 2006 am deschis proces pentru partajare bunuri comune. Pana la aceasta data au fost parcurse toate cele trei faze ale procesului:fond, apel, recurs. În recurs decizia completului a fost de retransmitere a dosarului la apel, motivele tinand de aspecte procedurale (expertizele au fost facute de specialisti şi nu de experti, etc.). Considerati că, în conditiile în care eu am platit avocat pentru fiecare etapă şi motivul deciziei de întoarcere a dosarului în apel tin strict de aspecte procedurale, este corect să platesc din nou onorariul pentru rejudecarea apelului?
Care mai este prevederea legala privind cumulul pensiei (pensionar militar) cu salariul la o societate bugetara?
Răspuns la discuția Partaj - Reevaluarile din apel
vioadel a scris:

Solicitarea de pastrare a valorilor evaluate cu ocazia apelului se poate face la recurs?