avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate adiatric

Activitate adiatric

Buna ziua,
Ca orice om care are masina sunt nevoit sa-mi scimb cauciucurile. Intrebarea este ce cauciucuri pot folosi iarna aceasta 2011. As dori sa stiu daca pot folosi conform legislatiei cauciucuri mixte iarna/vara care au inscriptia M/S noroi/zapada, sau nu sunt acceptate cauciucuri mixte incepand de iarna aceasta.
Buna ziua,
am terminat facultatea de 3 ani cu licenta, licentiat in informatica.
Conform legii 288 ce dateaza din 24 iunie 2004 publicata in monitorul oficial in 7 iulie 2004 cu completarile ulterioare,beneficiez de scutire impozit ca programator ?



Forma de scolazire a fost cea noua si anume Ciclul I Bologna unde nu se specifica forma de scolarizare ca este de scurta sau lunga durata.
Incepand cu anul 2004, Legea 288 a reorganizat invatamantul universitar in trei trepte: licenta, master si doctorat.
Incepând cu anul universitar 2005-2006, structura învăţământului academic, cuprinde trei cicluri de studii, după cum urmează:
1. Ciclul de studii universitare de licenţă, cu durată de 3 ani (toate facultăţile). Excepţii, 4 ani, pentru: Facultatea de Drept, Facultatea de Geografie şi Geologie - Inginerie geologică, Facultatea de Fizică - Inginerie tehnologică;
2. Ciclul de studii tip master, cu durată de 2 ani;
3. Ciclul doctoral, cu durată de 3 ani.


Multumesc.
Buna ziua,
detin un contract rds incheiat in 2007 de firber link.
Am platit luna asta e luni in avans si doresc sa reziliez contractul cu rds. tinand ca pana in luna septembrie inclusiv este platit internetul, cu ce data ar trebui specificata rezilierea pentru a nu fi taxat pentru luna urmatoare octombrie.
Sunt total nemultumit de serviciile rds:
1. se stipuleaza o taxa de administrare de 5 ron. Taxa care s-a regasit in cele 3 luni care le-am platit acum in avans.
2. accesul catre multe sit-uri web este restrictionat, gen www.news20.ro www.gandul.ro si altele
3. nu am fost notificat in scris pentru aceasta taxa de 5 ron.
Din moment ce abonemantul a fost incheiat cu o anumita suma, de ce stipuleaza aceasta taxa de mentenata servicii? Aceste lucruri nu ar trebui sa fie incluse in cheltuielile de administrare a firmei nu in cele ale clientului. Clientul plateste ceea ce foloseste nu reparatii care nu exista.
Orice taxa de mentenanta trebuie sa specifice clar in ce consta asta. Adica ei isi permit ca incepand din mai, iunie 2010 sa aplice o taxa in fiecare luna, cu ce drept.
Multumesc