avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate DL.DAN

Activitate DL.DAN

Bună ziua,
Locuiesc la etajul 8 al unui bloc cu 10 etaje.Partea exterioara a balconului incepe sa se deterioreze prezentand un potential pericol in cazul in care s-ar desprinde bucati de beton.
Cui trebuie sa ma adresez pentru reparatiile necesare?
Cu stima si consideratie.
Bună ziua,
Tatăl meu are 93 de ani,este președinte de asociație proprietari,in ultimii 15 ani nimeni nu a vrut să-și asume această funcție.Tata mai are 2 ani din mandat dar nu mai vrea această funcție sub nicio formă,nu a avut nici sprijinul Comitetului in a lua act de demisie.
Avand in vedere vârsta,exista o alternativă pentru a se lua act de demisia lui?
Cu stimă si respect.
Răspuns la discuția Decizia 18 din 05/10/2015 ICCJ
Va multumesc de ajutor.
Este de-a dreptul hilar sa deschid un proces pentru un drept recunoscut de ICCJ
Institutia va pierde niste bani,cheltuieli de judecata si poate daune.
Răspuns la discuția Decizia 18 din 05/10/2015 ICCJ
Atunci va trebui sa dau in instanta casa de pensii teritoriala,
Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti daca aceasta Decizie a fost pusa in apilcare.
Casa de pensii Deva nu recunoaste aceasta Decizie,in urma depunerii unei solicitari in acest sens.
Cu stima.
Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca scoala profesionala se considera vechime in munca si poate fi luata in calcul pentru stabilirea pensiei.
Am primit raspuns negativ de la casa teritoriala de pensii Deva.Stiu ca exista Decizia nr.18 din octombrie 2015 a ICCJ care reglementa acest lucru.
Cu stima
Răspuns la discuția Legea 161/2010
Va multumesc,diplomatic raspuns,dar viata si realitatea este alta!!!=D>
Discuție Legea 161/2010
#-o#-oDespre legislatia proasta din Romania,stie toata lumea.Dar nu pot ramane indiferent cand sunt luat de fraier de politicieni.Cine imi poate da exemple clare despre aplicabilitatea legala Legea 161/2010-cati cunoscuti aveti care au beneficiat de normele impuse de aceasta lege?
Cine imi poate da exemple clare(mai putin despre Marian Toma-caz Pitesti)ca este bucuros ca a aparut OUG 50/2010?Cu cat a scazut rata dumneavoastra dragilor,vi se mai retine comision de risc,vi s-a marit marja in noul act aditional?Sunt convins ca da!!!Deputatii fac nani pe noi,si pe banii nostri!!!
Doresc ca aceste intrebari sa nu-mi fie rastalmacite,este purul adevar.Multumesc pentru un eventual raspuns.#-o
Locuiesc in mediul rural,si m-am saturat ca la inceputul primaverii si toamnei sa mai respir(si daca ar fi numai atat) fumul facut de vecini cu ocazia curatarii gradinilor.Am discutat de mai multe ori cu ei,i-am inteles ca nu le poti scoate din creier ceea ce au facut la rand timp de 80 de ani.Le-am explicat ca traim intr-o alta lume,ca trebuie sa evolueze si ei,sa nu se mai raporteze ca traiesc in trecut.Vreau sa stiu ce lege reglementeaza incendierea controlata a gradinilor in sistemul rural.
Răspuns la discuția ACT ADITIONAL
CRED CA LUCREZI LA VREO BANCA!!!=D>