avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Activitate oanabadita

Activitate oanabadita

Răspuns la discuția executare silita
Imi puteti da o lege unde se spune ca trebuie tinute atata timp in custodie?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema, in urma cu 2 ani am cumparat un apartament prin credit ipotecar cu toate actele in regula, doar ca l-am cumparat cu tot cu "chiriasi" ca sa zic asa. Am trecut printr-un proces pana am obtinut un ordin de evacuare. A avut loc executarea, numai ca am ramas cu toate lucrurile lor in custodie, executorul judecatoresc ne-a spus ca ar trebui sa tinem lucrurile in custodie timp de 3 ani daca nu vine nimeni dupa ele, executarea a avut loc acum cateva luni, si nici pana acum nu au venit dupa lucruri. Ajutati-ma cu un raspuns, va rog, un articol dintr-o lege daca este specificat acest lucru, daca trebuie tinute lucrurile 3 ani, avand in vedere k este vorba de un apartament cu 3 camere si au mobila in fiecarea camera. Ne gandeam sa o bagam intr-un garaj daca nu vin s-o ia, dar nu stim cum sa procedam pentru k nu stim unde locuiesc si nu avem cum sa le facem o notificare. Este specificat undeva ca trebuie sa le tin lucrurile lor la mine in casa, iar eu sa nu pot locui in casa mea din cauza lor? Va multumesc!