avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate Chris_is_tc

Activitate Chris_is_tc

Răspuns la discuția Restituire permis de conducere
Buna,
multumesc de raspuns dat de d-voastra.
Ca sa explic ce s-a intamplat defapt, nu am acordat prioritate pietonului pe precerea de pieton in Cluj-Napoca. mi-au suspendat permisul pe 30 de zile (evident cu dovada de 15 zile). Pe permis am adresa de Satu Mare si pe C.I. am adresa de Cluj.
Apropo...imi vine prin posta? trebuie sa ma duc eu la politie? trebuie sa sustin un test pentru atata?
La ce adresa se restituie permisul de conducere dupa ce a fos suspendat? la adresa din permis sau la adresa din buletin?
Răspuns la discuția Dreptul la Concediu de odihna
da,aia ar fi fost cel mai ok dar daca seful meu stie deja ca o sa lipsesc...o sa trimita politia sa verifice daca-s acasa.
Răspuns la discuția Dreptul la Concediu de odihna
multumesc de raspuns insa din pacate seful meu nu vrea sa intrerupen contractul mai repede de 24.insa eu nu ma pot presenta in ultimele 2 zile de lucru in care mai am contract cu ei. De asta am vrut sa stiu cum pot sa rezolv sa lipsesc in cele 2 zile daca seful mu nu este de acord.
Răspuns la discuția Dreptul la Concediu de odihna
nu o sa apara ca si absenta nemotivata?doar CFS
Răspuns la discuția Dreptul la Concediu de odihna
multumesc de raspuns.
daca lipsesc nemotivat si va fi neplatita, in cartea de munca ce se scrie?se poate scrie ceva in legatura cu disciplina?
Chiar nu am dreptul la CFS ? nu exista nici un articol in codul muncii?
Răspuns la discuția Dreptul la Concediu de odihna
si daca seful meu cu toate astea nu vrea sa-mi aprobe?
Buna ziua,

Am o intrebare privind incetarea contractului meu de munca cu o firma x.Am incheiat un contract de munca determinata pana-n data de 24.08.2010. si in data de 23.08 si 24.08 nu ma pot prezenta la locul de munca din motive personale.Am intrebat angajatrul verbal daca imi acorda 2 zile de Concediu de Odihna pentru zilele respective(deoarece mai am dreptul la 7 zile de CO)dar mi-a refuzat cererea, el vrea sa mi le plateasca cele 7 zile de CO. Intrebarea mea este: am dreptul la macar 2 zile de CO sau la cele 2 zile de Concedul fara plata? ce pot face ca sa fie totul legal si sa pot lipsi de in ultimele 2 zile ramase la firma respectiva.

Va rog sa-mi trimiteti un raspuns cat mai repede.

Va multumesc,
Toth Krisztian