avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate lore79

Activitate lore79

Răspuns la discuția carte de munca
Va multumesc pt raspuns,dar pe mine si colega mea ne-au tot amantat cu cartea de munca de pe o zi pe alta,iar pe o alta a mintit-o zicandu-i ca ia facut carte,dar la cateva saptamani dupa ce "si-a" dat demisia a aflat ca de fapt nu-i facuse nici ei carte de munca.De salariu ce sa mai zic............ca suntem in urma de tot
Discuție carte de munca
Buna ziua,am lucrat aproximativ 2 luni fara carte de munca,azi "am demisionat".Patronul a zis ca imi face carte de munca,dar acest fapt nu sa implinit.Daca o reclam la ITM,eu ce sanctiuni pot primi ca am lucrat fara carte de munca?
Discuție alocatie italia
buna ziua.sotul meu lucreaza de 3 luni in italia cu acte in regula,in mai o sa plec si eu cu fetita in varsta de 5 luni.intrebarea mea este daca acolo beneficiez de alocatia pt copil,si ce conditii trebuie indeplinite?
Discuție pasaport copii
buna ziua.ce acte imi trebuie ca sa pot pleca cu fetita in italia.trebuie sa fac pasaport?ea o sa aiba atunci cand o sa plec 5 luni.
ce conditii trebuie indeplinite ca sotul meu sa poate beneficia de indemnizatie si ce conditii trebuie sa indeplinesc eu daca sotul poate sa intre in concediu de crestere a copilului?
buna seara.in urma cu 2 ani am lucrat in italia cu carte de munca{un an}ceea ce inseamna ca am contribuit la fondul de pensii de acolo.Intrebarea mea este,unde sau depus acei bani,in italia sau aici in tara?
buna ziua.tatal meu are epilepsie de 20 de ani,in tot acest timp a lucrat [are vechime 30 de ani].In ce conditii poate sa iasa la pensie pe caz de boala si cum se calculeaza aceasta?
buna ziua.sunt angajata din luna aprilie a acestui an si insarcinata in 6 luni jumatate,cea ce inseamna ca nu pot sa beneficiez de indemnizatie. Potrivit OUG nr. 94/2010, publicată în Monitorul Oficial nr. 729 din 2.11.2010 persoanele care nu au calitatea de pensionari pot efectua plata contribuţiei de asigurări sociale, pentru perioadele de timp în care nu au avut calitatea de asigurat în sistemul public de pensii sau într-un sistem de asigurări sociale neintegrat acestuia. daca efectuez plata contributiei de asigurari sociale in perioada in care nu am lucrat pot beneficia de indemnizatie?
Discuție indemnizatie
''Persoanele neasigurate in sistemul public de pensii vor putea efectua plata contributiei de asigurari sociale in baza unui contract de asigurare, pentru a putea beneficia de pensie, conform unui act normativ publicat in Monitorul Oficial.''asta inseamna ca pot primi indemnizatia pt cresterea copilului?
se poate lua indemnizatia de copil dupa terminarea ajutorului de somaj?