avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Secundanatura

Activitate Secundanatura

Răspuns la discuția Costuri Intreprindere Individuala
Va multumesc pentru raspuns.
Pot sa angajez la Intreprinderea Individuala care e pe numele meu, pe cineva din familie? (mama sau frate)
Maine ma duc sa deschid firma si mi-e teama ca fac vreo greseala. Trebuie sa stiu daca pot angaja din familie.
In alta ordine de idei, care ar fi cea mai avantajoasa forma de PF?
Buna ziua. Cat m-ar costa dechiderea unei I.I. cu tot cu avize, acte necesare pentru o alimentara/magazin in scoala? Va multumesc.
Răspuns la discuția Magazin in scoala
Sunt angajat ca profesor si vreau sa deschid o I.I. (un magazin alimentar). Pot sa o deschid pe numele meu? Daca nu, pot face asta pe numele bunicului meu care e pensionar, dar are calificare de mecanic de locomotiva? Mentionez ca angajat va fi fratele meu care a lucrat 3 ani pe post de lucrator comercial dar e calificat pe Istorie :( Ce solutii am?
Va multumesc
Buna ziua. As dori sa stiu daca pot infiinta o INTREPRINDERE INDIVIDUALA intr-o scoala cu cls I-VIII. E vorba despre un magazin pt elevi scolii. Optez pt II deoarece am auzit ca sunt costurile mai mici. Totusi, spuneti-mi va rog, care ar fi cea mai potrivita forma de societate pentru un magazin intr-o scoala mica?
Va multumesc.:help:
Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, costuri mici, avand in vedere ca e o frizerie de cartier. Totusi, daca deschid frizerie pe numele meu, am nevoie de vreun atestat, dip[loma de frizer? Nu am asa ceva, cu toate ca stiu sa tund si oricum o sa am 2 angajati pt asta. In rest, mai am nevoie avize de pe la SANEPID sau alte institutii? Va multumesc.