avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate coman cristina

Activitate coman cristina

Răspuns la discuția Nu inteleg solutia instantei
dumneavoastra caci m-ati lamurit,iar instantei ca s-a facut dreptate.
Răspuns la discuția Nu inteleg solutia instantei
deci in mare parte sa inteleg ca am castigat acel proces???????? va multumesc!!!!!
Buna ziua! Am si eu o nelamurire: acum o saptamana am avut ultimul termen de judecata in procesul pe care l-am deschis cu o societate comerciala.M-am uitat pe net la sentinta si nu prea am inteles mai nimic,in prima faza a scris ca respinge nu stiu ce exceptie iar la urma ascris asa,citez:"Admite actiunea pt. capetele 1, 2 si 4 de cerere. Conform art. 8 din OUG51/2008 ,.instanta a obligat pe parat sa achite suma de 3015 ron, reprezentand c/v taxei de timbru la care reclamanta, adica eu , a fost scutita.Nu stiu ce sa cred si cum sa interpretez aceasta "sentinta" ,daca ma puteti lamuri astept cu nerabdare un raspuns urgent.Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția legea 36/1991
Presedintele acestei soc. agricole spune ca nu am cum sa iau si partile sociale(asta spunand-o de ciuda ca i-am luat din pamantul lor suprafata pe care am arendat-o) Noua ni s-a dat un spatiu pt depozitarea cerealelor ,in urma faptului ca oamenii care au venit cu pamantul la noi au venit la acea soc agr. si au facut scandal,iar in urma acestui scandal s-a hotarat sa ni se dea un spatiu dar cu CHIRIE, de 1000 de ron pe luna,desi nu am platit deoarece acest spatiu nu este al soc. agr. ci al oamenilor deci si acei oameni au niste drepturi( si ma refer la c/v partilor sociale).Tot acest presedinte ne-a spus ca daca vrem partile sociale ale oamenilor care au venit la noi trebuie sa vie un evaluator sa evalueze tot ce are acea soc. ...dar asta dureaza si costa bani ..sper ca nu multi este o mare harababura...
Discuție legea 36/1991
buna ziua ,sunt o sc ,am luat pamant cu contracte de arenda de la o societate agricola unde proprietarii de pamant erau membri asociati la aceasta societate agricola, unde aveau si parti sociale. Intrebarea mea este :daca acesti oameni au venit cu pamantul la mine cu contracte de arenda cum isi vor recupera partile sociale pe care le au la acea societate,ca ei au venit numai cu pamantul la noi(acele parti sociale se pot valorifica sa spunem intr-un spatiu pe care il detine societatea agricola sau alte cladiri si utilaje????????)ma refer la spatiu pt depozitare cerealeca in fond tot ce detine acea societate este al amenilor. Va multumesc!
Răspuns la discuția hotarare judecatreasca -ajutoooor
numai atat???? ca mie mi-a spus o persoana ca ar fi 10% din valoarea pe care o am de recuperat,si m-am cam speriat ....si asa am cheltuit o gramada pana acum ....de doua ori onoraiu avocat!!!!!! mai am o intrebare:pe langa aceata taxa mai trebuie sa ii mai platesc alt onorariu avocatului? va multumesc!!!!!!!
Răspuns la discuția hotarare judecatreasca -ajutoooor
suma de recuperat este de 66945 ron
Răspuns la discuția hotarare judecatreasca -ajutoooor
tocmai de asta am intrebat ,stiam ca la ordonanta de plata proba se face numai cu inscrisuri,deci pe alta cale,adica a dreptului comun se poate cu martori ,dar numai daca platesc acea taxa de timbru,dupa cate stiu de 10% sau cat?????????va rog sa ma ajutatti!!!!! multumesc!!!!!!
Răspuns la discuția hotarare judecatreasca -ajutoooor
birou de mediator ?????? ma scuzati ,dar nu am auzit ca ar exista asa ceva in orasul meu!! cred ca trebuie sa ma interesez mai bine!!!nu cred ca ajung nicaieri pe cale amiabila ca sunt niste tampiti (aceasta sc) ,ma scuzati de limbaj!!!!,dar am ajuns la capatul rabdarii !!!!!!!!!cu banii si munca mea ,am ajuns sa umblu ca un nebun pe la usile tribunalului!!!!!!!
Răspuns la discuția hotarare judecatreasca -ajutoooor
taxa de timbru ,adica 10% din valoare ?????