avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters166650

Activitate ContSters166650

Răspuns la discuția tagada paternitatii
NU...doream doar sa stiu din timp ce am de facut...Imi puteti explica va rog de ce unii spun ca termenul e de 6 luni si altii de trei ani?..Care este baza legala?..Care lege, decizie, etc?
Răspuns la discuția tagada paternitatii
Si totusi nu sunt lamurita termenul e de 6 luni, de 3 ani, sau?..copilul este nascut in 2004..
Răspuns la discuția tagada paternitatii
Dovada ca la un X moment ai aflat despre faptul ca prezumtia nu corespunde realitatii cum se poate face?...cu martori?...stim bine ca unii oameni ar putea spune orice...inscrisuri nu imi dau seama ce fel de inscrisuri ar putea avea..cum se poate face dovada?
Răspuns la discuția tagada paternitatii
Deci el poate venii azi sa zica ca lui astazi i-a spus cineva ca nu e copilul lui deci el azi a aflat ca prezumtia nu corespunde realitatii si deci sa faca actiune in tribunal?
Am divortat de sotul meu in anul 2011.Impreuna am avut un copil nascut in 2004 si recunoscut de tata la momentul nasterii.Acum acesta doreste sa deschida actiune in tagada paternitatii...Mai poate dupa atata timp?...Mai este in termen sau este precris termenul?
Buna ziua imi puteți spune, in cazul functionarilor publicii care este diferenta intre delegare asa cum este ea prevazuta in Legea188 si delegarea de atributii?
Unde apare stabilit in legislatie cum se face delegarea de atributii?
Se poate face delegare de atributii printr-o anexa la fisa postului?
Conform OG99/2000 cine face confiscarea veniturilor unei societati aflata in perioada de suspendare a activitatii, daca aceasta totusi functioneaza? Cum? Care venituri se confisca?
Nu e un restaurant...nu se serveste a-la-carte..sau dupa un meniu...e o sala de nunti cu bucatarie proprie unde se prepara meniurile stabilite pentru nunta, botez, onomastica etc.
Trebuie codul caen de restaurant sau se poate cu cel de catering?
Activitatea unui local (cu bucatarie proprie in care se prepara hrana) care organizeaza nunti, botezuri, onomastice alte mese festive se incadreaza in cod caen de restaurante sau poate fi incadrat la catering?