avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Diferenta dintre catering si restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Diferenta dintre catering si restaurant

Activitatea unui local (cu bucatarie proprie in care se prepara hrana) care organizeaza nunti, botezuri, onomastice alte mese festive se incadreaza in cod caen de restaurante sau poate fi incadrat la catering?
Cel mai recent răspuns: ContSters166650 , utilizator 11:23, 11 Septembrie 2015
Buna ziua,
Catering presupune servirea mesei la domiciliul (locatia) clientului nu intr-un salon al restaurantului.
Nu e un restaurant...nu se serveste a-la-carte..sau dupa un meniu...e o sala de nunti cu bucatarie proprie unde se prepara meniurile stabilite pentru nunta, botez, onomastica etc.
Trebuie codul caen de restaurant sau se poate cu cel de catering?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Studii necesare afacere catering iulia spatacean iulia spatacean Buna ziua.As vrea sa imi deschid II,pentru prestari servici catering.De ce studi am nevoie?Peste tot am gasit ca trebuie studii de specialitate,dar de ... (vezi toată discuția)
Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)