avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate reprooradea

Activitate reprooradea

Răspuns la discuția drept de mostenire
emely a scris:

Buna ziua! va rog sa ma ajutati si pe mine in problema care ma framanta. In urma cu 6 ani a decedat tatal meu, deces in urma caruia am ramas mostenitori eu, fratele si mama mea. La acel moment nu s-a efectuat succesiunea deoarece fratele meu muncea in strainatate iar dupa sosirea lui am neglijat si ulterior cand am aflat ca sunt costurile foarte mari am tot amanat. In momentul de fata locuim tot impreuna insa eu doresc sa facem succesiunea ca apoi sa intru in posesia partii de mostenire care mi se cuvine. Fratele si mama insa nu doresc sa vinda dar nici nu au posibilitatea de a-mi oferi contravaloarea in bani. Sfatuiti-ma va rog care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pt ca in termeni legali sa pot solutiona aceasta problema. Va multumesc!
Răspuns la discuția contor pt incalzirea termica
Va multumesc pt . informatii !
Răspuns la discuția contor pt incalzirea termica
As dori sa platesc consumul efectiv de incalzire la sediul firmei .
Buna ziua !
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi in legatura cu instalarea unui contor in apartament ?
La sediul firmei , aflat in parterul blocului am dori sa instalam contor pt . incalzirea termica . Pt. aceasta trebuie sa cerem aprobarea asociatiei de proprietari de care apartinem ? Firmele au contract cu Electrocentrala locala , unde si se platesc lunar facturile pt .incalzire . Ce lagatura avem atunci cu Asoc . de locatari ?
Va multumesc !
Răspuns la discuția DONATIE
Va multumesc !
Discuție DONATIE

SPUNETI-MI VA ROG , EU , CA SOCIETATE COMERCIALA POT DONA OFICIAL CEVA UNEI ASOCIATII DE LOCATARI CEVA SI SA-MI REDUC CU VALOAREA ACESTEIA IMPOZITUL MEU PE PROFIT ?
VA MULTUMESC !