avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate mirabela78

Activitate mirabela78

Răspuns la discuția fals in acte
Mai poate sa ma ajute cineva sa ma sfatuiasca?
Răspuns la discuția fals in acte
Falsul a fost facut pe 23.09.2005, iar la banca la solicitarea pe care am facut o cu privire la situatia creditului mi s-a dat o instiintare precum ca nu mai am nimic de rambursat , creditul fiind rambursat anticipat in data de 20.05 .2008. De asemenea , au zis ca nu au facut nici o sesizare la politie deoarece nu au fost probleme, mai ales ca eu am si contul firmei activ la aceasta banca.
Răspuns la discuția fals in acte
Se poate aplica prescriptia raspunderii penale pentru art 215,290,291 daca s-au implinit 5 ani de la acest fals? Cum ar trebui sa procedez daca nu pot sa mi iau aparator?
Răspuns la discuția fals in acte
Am fost la politie si mi s-a comunicat ca la mine este vorba de art. 290 si art 291 iar la sot de art. 215. Am citit articolele respective , dar as fi vrut sa stiu daca pot fi condamnata .
Discuție fals in acte
buna ziua
Am o firma la care sunt administrator si in anul 2005 am eliberat sotului meu care avea carte de munca o adeverinta pentru un credit de bunuri de uz casnic. Deoarece nu ne incadram cu salariul am fost sfatuiti de consilierul de vanzari sa punem salariul mai mare , iar eu sa ma trec cu numele de fata ca sa poata fi acordat creditul. Creditul s a facut pe o perioada de 5 ani , iar noi l am rambursat in termen de 3 ani , in anul 2008. Recent am fost chemati la politie in legatura cu acest fapt si as dori sa stiu ce acuzatii ni se pot aduce si daca este nevoie de un aparator.