avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate geacomini

Activitate geacomini

buna ziua , am un copil in clasa 1 la step by step, , in clasa sunt in total de 15 copii din care 5 copii sunt cu probleme , unul dintre ei e autist face niste crize insuportabile .ce sanse am avea ca sa putem sa il scoatem din mediul copiilor sanatosi .Mentionez ca baieteulu meu este sanatos . eu nu am nimic cu copii care au probleme dar pur si simplu acel copil deranjeaza atat de tare ora incat nu se pot concentra atat copii cat si Doamna invatatoare.
Discuție firma taxi
buna ziua , pot sa am un PFA si sa fac taximetrie cu masina mea personala ?ce acte mi ar trebui sa fiu in regula ?
Răspuns la discuția asigurarea
dar eu nu sunt devina cu nimic si eu ies foarte mult in pierdere? de ce?
Discuție asigurarea
Buna ziua ,acum cateva zile am avut un accident a intrat unul cu un iveco in mine si ma aruncat in cealanta masina din fata mea ,eu nu am patit nimic dar masina mea un tico e destul de avariata , cel care a intrat in mine mi-a dat asigurarea lui si la revedere . Cei de la asigurare spun ca masina e dauna totala ,,masina fiind veche cica imi dau cam 20 mil pe ia , eu fara nici o vina am ramas fara masina . CE pot face si cui sa ma adresez?
Răspuns la discuția TERMEN PREA DEVREME
frica mea ar fi sa nu ii dea alt termen mult prea mare?
se poate? aveti idee in cate zile se poate da alt termen?
Sotul meu este inchis si intre in comisie pentru liberarea conditionata pe 21 iulie 2011 si are termen la judecatorie pe 20 iulie 2011 ce se poate face?sa se amane pt cateva zile.
Răspuns la discuția libererea conditionata - termen
Va multumesc ca ma ajutati, dar daca stam dupa judecatorul delegat care la transferat de la semideschis la dechisi , si a durat 3 saptamani sa il mute cica sa imbolnavit judecatorul si dosarul lui a ramas pe masa atunci cred ca o sa dureze si trimiterea la judecatorie ,dosarul tot 3 saptamani.eu sper sa iasa cat mai repede pana la sfarsitul luni iulie(daca il mutau mai devreme reusea sa castige zile mai multe si venea cu cel putin 2 saptamani mai devreme)
Răspuns la discuția libererea conditionata - termen
multumesc pt raspunsuri inte timp el a reusit si l-au transferat la liberi si i-au schimbat si locul de munca .acum ar intra pe 21 iulie in comisie.O sa trimitem cererea de eliberare conditionata pe 18 iulie la instanta sa speram ca are noroc si ii da termen pe 23iulie
Răspuns la discuția libererea conditionata - termen
va multumesc pt raspunsuri ,unde as putea sa ma interesez ?
Răspuns la discuția libererea conditionata - termen
Dar nu ar fi un risc sa faca cererea cu 2 saptamani inainte avand in vedere ca judecatori intra in vacanta si nu o sa mai fie asa multe procese?
nu riscam sa ne dea termen mult mai devreme si sa nu intram in comisie pana atunci?