avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Activitate TimeeaBV

Activitate TimeeaBV

Mulțumesc! Notificarea a fost transmisa atât pe mail, cât și prin curier. Este mai lunga povestea, cert este ca avem un proces pe rol. Vom vedea deznodământul în instanta.

Livius Laslau a scris:

Bună seara,
Sunt necesare unele lămuriri:
1. Când a fost trimisă notificarea?
2. Cum a fost transmisă?
3. Ce prevede contractul în legătură cu transmiterea notificărilor?
Vă mulțumesc!

Termen predare documentatie tehnica, livrabile.

Conform notificarii achizitorului, documentatia tehnica trebuia predata, pe baza de proces-verbal de predare -primire, in termen de 5 zile lucrătoare de la comunicarea notificarii. La data de 07.12.2013 s-a implinit termenul de 5 zile acordat, data la care nu a fost predata documentatia, astfel cum s-a solicitat.
In schimb, s-a primit un e-mail in care ni s-a comunicat ca în data de 07.12.2023, documentatia a fost depusa la serviciul de curierat, cu dovada AWB, aceasta fiind adusa de curier in data de08.12.2023, data ulterioara termenului de 5 zile acordat.
Fata de aceasta situatia, prin depunerea la curier a documentatiei in data de 07.12.2023, se poate considera ca documentatia a fost predata in termen?
Rog un punct de vedere si un temei legal pentru situatia in care se considera ca a fost predata in termen.
Va multumesc.
Termenul acordat este unul contractual si nu de procedura.Noi apreciem ca documentatia nu a fost predata in termen, termenul fiind unul de livrare.
Mulțumesc frumos!
Mulțumesc! Dar pentru situația în care, zic și eu, îl suna curierul și ii spune ca este plecat în localitate, ma aștept la orice.? Ma gândesc ca, în cazul în care se întoarce plicul sa trimit și prin posta, cu, confirmare de primare.
Notificare reziliere.
Buna seara!
Ma confrunt cu urmatoarea problema: am reziliat un contract prin Declaratie de reziliere ca urmare a neexecutarii obligatiilor contractuale. Declaratia de reziliere am transmis-o pe mail, insa nu am primit confirmarea comunicarii, am transmis-o prin whatsapp (pdf) cu mesajul ca va fi transmisa prin fun curier ( pe whatsapp mesajul a fost receptionat insa nu ni s-a raspuns in niciun fel) și o vom trimite si prin fun curier dar probabil ca, stiind ce trimitem, nu se va ridica de la curier.
Ce putem face in aceasta situatie?
Multumesc!
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Cel care a operat in carnetul de munca poate face rectificarea .

Bună ziua! Cum se poate îndrepta eroare din cartea de munca? Concret, la rubrica specializare (în anul 2007) s-a trecut specializarea "administrație publica" în loc de Specializarea "Drept" astfel cum este trecut pe diploma de licență la specializare
Bună ziua! Transfer la cerere pe o funcție publica, conducătorul autorității aproba transferul. În acest caz este posibil ca autoritatea de la care se dorește transferul sa refuze? Ce s-ar putea face în cazul în care nu emite actul administrativ de modificare al raportului de serviciu?
In cadrul Cabinetului de avocatura, ca si personal auxiliar, pot fi angajat pe functia de consilier juridic?
Mulțumesc frumos!