avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate mercutio25

Activitate mercutio25

Atat la Finante Iasi cat si la firma mi s-a spus ca dosarul a fost respins pt ca specializarea din diploma nu este exact cu cea din lege. Astfel in lege apare ..Automatică, Calculatoare, Informatică,... sau una din cele trecute in Anexa 2 si aici corespunzator ar trebui sa fie 1.Automatică şi informatică industrială. Problema apare de aici pt ca pe diploma fiind doar Informatică industrială si nu doar "Automatica" sau "1.Automatică şi informatică industrială".

Solutia cred si eu ca este o scrisoare catre min finante. O mica rugaminte as avea, imi puteti spune daca exista un template sau un standard ceva sau imi puteti da cateva indicatii pt redactare scrisoare.

Multumesc mult pt raspuns.
Am terminat facultatea de Automatica si Calculatoare(Politehnica Gh. Asachi Iasi) promotie de 5 ani. De cand ma stiu au existat 3 sectii in cadrul acestei facultati: Calculatoare, Automatica, Informatica Industriala(astea sunt si denumirile de pe diplome).Acum mai nou sectiile au alte denumiri. Eu conform kkt-ului de lege 250/2004 nu beneficiez de deducere impozit sau cei de la finante iasi interpreteaza cum vor ei. Mentionez ca lucrez la o firma de IT cu incadrarea in post--Inginer/ Programator de sistem informatic. A fost respins dosar pt ca in anexa 2 scrie "Automatica si Informatica Industriala" iar la mine pe diploma scrie doar "Informatica Industriala". Si tanti aia de la finante mi a zis ca daca era "Automatica , / Informatica Industriala" beneficiam. Si firma la care lucrez nu vrea sa isi asume riscul. Stie careva ce e de facut???? Si apropo colegii mei de facultate(de grupa si de specializare) toti beneficiaza fara nici o problema de reducere impozit pe venit.