avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate titusnet

Activitate titusnet

Răspuns la discuția Furati la intretinere !?
LocatarB, va multumesc pentru raspuns. Presedinte NU, comitet executiv NU deci cam asa stateau lucrurile de mai bine de 10 ani, pana azi.
Cu toate ca nu sunt noutati astfel de practici continua sa evolueze, din pacate in defavoarea celor multi, si ati punctat foarte bine dvs "necunoasterea legislatiei" (printre care ma numar si eu, si ne numaram cu totii), indolenta, as mai adauga eu ignoranta si/sau delasarea locatarului #-o dar nu in ultimul rand maiestria administratorului de a te face sa crezi ca el este atotstiitor si ..."sfant" (caci corect ti-o demonstreaza repede ca este) iar consumatorul este dator sa plateasca.
Un citat spune ca "celui ce are i-se va mai da, iar celui ce nu are i-se va lua si ce are" stiti de ce se intampa? Cred eu ca nimanui nu-i pasa, de aproapele sau. A crescut exponential idividualismul de la revolutie incoace, iar la moda este sa arunci pisica moarta in gradina vecinului. Pe baza acestui principiu administratorul aste al trei-lea din cei doi care se bat.
Nu m-ar mira sa fie utilizator al acestui forum, fapt ce m-ar bucura chiar, caci cu totii trebuie sa intelegem ca nimeni nu e prost, asa cum unii intentioneaza sa gandeasca! Am spus NIMENI, nici chiar femeia de serviciu, care este platita prost in comparatie cu cat platesc locatarii pentru ea, etc etc!
Daca unirea este putere, locatarii sunt din ce in ce mai straini uni fata de altii, oferind puterea acelora care sunt uniti. Ce-ar fi de acea banda de hoti care nu ar coopera, s-ar alege praful in secunda 2!
Răspuns la discuția Furati la intretinere !?
Ba chiar sa spunem raspicat preturile, doar asa poate iesi adevarul la lumina!

Domnul RAIN4EST va multumesc, raspunsul dvs e intr-adevar foarte folositor si la obiect.

D.na Mariana Apostol, daca-si permite pentru 2 m de teava inlocuita sa plateasca 300 RON, atunci poate fi un "administrator" ...dar nu pentru multa vreme!

Raspund D.nei W_V_W_V. Aveti mare dreptate, ar trebui sa demonstrez ca se fura! Ca si cum asta nu ar fi CLAR. Stiti care e problema? E foarte dificil sa lupti de pe pozitii diferite, cum ar fi cel al Consumatorului cu Administratorul, care asta face de dimineata pana seara, isi bate capul cum sa fure de la alti si cum sa-si mai cumpere o masina.
Apropo, lumea din scara spune ca si-a schimbat 3 masini, eu nu acuz dar in situatia actuala de criza a tari, este si o mare obraznicie sa furi...pe de alta parte cei care o fac, sunt din lumea "buna" nu-i asa?

Ceream parerea, unor oameni competenti, la momentul in care eu sunt sef ales de toti locatarii de scara doar de cateva zile(dar nu am prezentat inca aceasta alegere Asociatiei, astfel ca practic nu sunt sef de scara, probabil o voi duce astazi), si nu stiu ce alte raspunderi imi revin in afara de a incerca sa protejez locatarii prin buna credinta. Interebarea este MERITA? Raspund singur: Sigur ca merita! Imi dau seama ca buna credinta nu poate satisface stomacul administratorului.

Faptul ca am dovedit negru pe alb, ca s-au falsificat semnaturi pentru acceptarea lucrarii, intentionam sa o folosesc pe viitor ca si masura de precautie pentru a nu se mai intampla nereguli de acum incolo.
Dar eu am demonstrat cum s-ar zice, adevarul din gradina mea, dar din randul celor care executa lucrarile e EVIDENT LOGIC ca NU vor fi sustinute INTERESELE consumatorilor sau economia scarii! DE CE? Nu tocmai pentru ca baza e furtul calificat?
Iar eu daca nu am intentii de furt, sa ma las de a reprezenta lumea, nu-i asa?
Dragii mei, eu zic sa deschidem ochii cu totii, si pe cat posibil sa ne ajutam uni pe altii, caci suntem in aceeasi situatie cu totii, trebuie sa decidem ACUM de care parte a baricadei vom sta....caci nu stiu zau ce viitor avem!
Va multumesc.
Răspuns la discuția Furati la intretinere !?
Nu cred ca inteleg despre ce "conflict de interese" vorbiti. Interesul meu e sa ma reprezint pe mine, daca nimeni nu este in stare sa o faca, si odata cu asta intreaga scara. Intr'adevar Administratorul asociatiei are INTERES PERSONAL, sa profite de pe urma fiecarui locatar. Nu'mi foloseste la nimic raspunsul dvs.
100 Ron in plus la intrezinere??? am primit raspuns sec cum ca au fost facute lucrari la subsol la cererea unui locatar de la primul 1 ap 1.
Am cerut socoteala sa stiu pentru ce platesc acesti bani, si mi s-a spus ca ...
nu am dreptul asta, caci doar seful de scara il are. Astfel de raspunsuri arogante au primit toti locatarii, de-alungul timpului.
O defectiune asemanatoare are loc la nivelul 1 ap 2, si o rezolv chiar eu cumparand un "rac", si 1Kg de soda caustica, costandu-ma 42+4 Ron, si circa 1 ora.
Reusesc sa intru in posesia Devizului, care in urma unei sedinte pe casa scari se constata a fi semnata in FALS de catre 3 locatari, si care se ridica la suma de 1100 Ron sau (11 milioane).
Am obtinut semnaturile tuturor locatarilor pentru a reprezenta scara, si in plus am si semnatura a celor 3 locatari care sustin ca semnatura este falsa in devizul de lucrari.
Am coborat la subsol, si as putea sa afirm ca 80% din materialele trecute in deviz, au fost intr-adevar inlocuite, dar chiar si asa, nu cred ca pot depasi suma de 100 de ron, dar ma voi informa exact.
Cum credeti cel mai bine ar trebui sa procedez in aceasta situatie?

Răspuns la discuția Copil de 1 an si acte pt UE
Va mulțumesc pentru răspunsul "mai mult decat complet", D-na Serghie Daniela Cristina.
Părerea mea proprie, fără să pun in dubiu cele de dumneavoastră afirmate, este ca pare oarecum ciudat să emiți un pașaport unui copil de 1 an, pe o atat de scurta valabilitate, dar in mod cert sunt motive întemeiate pentru aceasta decizie asa ca e mai bine să acceptam, măcar asa putem să ne mandrim cu o "producție", probabil tara cu cele mai multe pașapoarte :D .
Dar pentru soția mea, de cetățenie non UE, este suficienta "Cartea de Residenta pentru membri de familie"?
Pentru mine însa este suficienta cartea de identitate !?
Va mulțumesc din nou cu respect.
Pentru o vizita turistica de o săptămână in Italia, ambii părinți împreună cu copilul nostru de 1 an, este suficient certificatul de naștere al copilului, și livretul de familie?
Este absolut necesar ca certificatul de naștere al copilului să fie legalizat la București?