am mai scris pe acest forum...as vrea sa stiu cum as putea sa atac un contract de vanzare cumparare intre fratele meu si tatal meu..mai pe larg:tatal meu a facut un contract de vanzare cumparare cu fratele meu pe vremea cand eu inca eram minora...acest contract are si o clauza prin care mama si tata aveau dreptul sa locuiasaca intr-un corp al casei pana lka moartea acestora..intre timp tata a murit..mama traieste iar eu nici in ziua de azi(am 27 de ani) nu am acte pe partea care de fapt ar trebui sa fie a mea....as vrea sa fac cumva sa imi cer drepturile..mai pot face ceva????si care ar fi primul pas...eu nu as vrea sa se ajunga in instanta...dar daca pana acum nu s-a poutut face de bunavoie banuiesc ca unde sunt niste interese ascunse/...mai ales ca am si fost data afara din casa....astept un raspuns va rog..va multumesc!!!
buna seara!!!as dori sa aflu si eu un raspuns la o intrebare...problema sta in felul urmator:tatal meu inainte de a muri a facut un contract de vanzare cumparare cu fratele meu prin care a trecut casa pe numele lui.eu atunci nu aveam varsta de 18 ani si nu am fost inclusa in acest contract...dar acest contract are o cluza prin care parintii mei erau lasati sa stea intr-o parte a casei pana cand vor deceda.atunci eu eram in grija parintilor...specific ca mama traieste inca...acum eu avand o familie ,nu am unde locui si am fost data afara de ei(mama si fratele)pe motiv ca" este casa lor".am vreun drept legal la aceatsa casa????este vreo speranta????p