avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate achim irina

Activitate achim irina

multumesc pt raspunsuri...sper sa reusesc...sa imi iau ce imi cuvine....
contractul s-a incheiat in anul 1999...daca tin minte exact...si da mama traieste....
am mai scris pe acest forum...as vrea sa stiu cum as putea sa atac un contract de vanzare cumparare intre fratele meu si tatal meu..mai pe larg:tatal meu a facut un contract de vanzare cumparare cu fratele meu pe vremea cand eu inca eram minora...acest contract are si o clauza prin care mama si tata aveau dreptul sa locuiasaca intr-un corp al casei pana lka moartea acestora..intre timp tata a murit..mama traieste iar eu nici in ziua de azi(am 27 de ani) nu am acte pe partea care de fapt ar trebui sa fie a mea....as vrea sa fac cumva sa imi cer drepturile..mai pot face ceva????si care ar fi primul pas...eu nu as vrea sa se ajunga in instanta...dar daca pana acum nu s-a poutut face de bunavoie banuiesc ca unde sunt niste interese ascunse/...mai ales ca am si fost data afara din casa....astept un raspuns va rog..va multumesc!!!
buna seara!!!as dori sa aflu si eu un raspuns la o intrebare...problema sta in felul urmator:tatal meu inainte de a muri a facut un contract de vanzare cumparare cu fratele meu prin care a trecut casa pe numele lui.eu atunci nu aveam varsta de 18 ani si nu am fost inclusa in acest contract...dar acest contract are o cluza prin care parintii mei erau lasati sa stea intr-o parte a casei pana cand vor deceda.atunci eu eram in grija parintilor...specific ca mama traieste inca...acum eu avand o familie ,nu am unde locui si am fost data afara de ei(mama si fratele)pe motiv ca" este casa lor".am vreun drept legal la aceatsa casa????este vreo speranta????p