avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate Ileana popa

Activitate Ileana popa

Mulțumesc frumos!
Bună ziua!
Pentru ocuparea unui post vacant de secretar, perioada nedeterminata, inv preuniversitar,
În statul de funcții postul este:Secretar I S., Vechime maxima.
1. Ce condiții de ocupare a postului ar trebui trecute in anunt ?...se pot trece și studii superioare cu examen de licență si/sau de absolvire?
(Nu se dorește sa fie trecute și studii de absolvire a liceului cu diploma de bacalaureat)
Și ce vechime ar trebui trecuta în specialitatea postului, ptr a putea da posibilitatea sa participe la concurs și candidati care nu au 6 ani și 6 luni?
Mulțumesc!

Bună ziua!
Sunt născută pe 15.11.1972, angajata în inv.univ.
Va rog sa îmi spuneți când ma pot pensiona la limita de varsta, fără penalizări!
Mulțumesc!
Mulțumesc frumos!
TRANSFER PERSONAL DID.AUXILIAR DIN ÎNVĂȚĂMÂNT
Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneți dacă pentru transfer, la cerere de pe un post de secretar de la o unitate de învățământ pe un post de secretar la altă unitate de înv. este necesar, în prealabil să fie anunțat și Inspectoratul Școlar județean, sau transferul se realizează conform procedurii din Ordinul 3375/2015, doar cu acordul CA al celor două unități școlare?
Vă mulțumesc!
Bună ziua!
Mulțumesc păntru răspuns, mă interesa opinia dvs: dacă administratorul de patrimoniu, cu studii superioare economice și master în același domeniu SE POATE TRANSFERA PE POSTUL DE SECRETAR, DEVENIT VACANT

Cornel Vasile a scris:

Postul similar reprezintă un post de acelaşi nivel ierarhic – de sau de conducere – din cadrul autorităților sau instituțiilor publice, care implică aceleaşi condiții de studii, acelaşi/aceeaşi grad/treaptă profesională, după caz, ținând cont de vechimea în funcție sau în specialitate.

Postul echivalent reprezintă postul cu aceeaşi denumire, din cadrul autorităților sau instituțiilor publice, care implică aceleaşi cerințe ale postului, prevăzute în fișa postului în care se realizează transferul.

Bună ziua!

Vă rog să mă ajutați cu mai multe precizări legate de transferul de pe un post de administrator de patrimoniu pe un post de secretar, la aceeași școală, conf art.32, din Legea 153/20217 cu modificările /completările ulterioare.
La alin.art.32, alin.1 din Legea 153/2017 se menționează ,,faptul că transferul se realizează pe un post vacant... similar sau echivalent.
Nu știu ce presupune similar sau echivalent...?
Având în vedere că postul devine vacant cu 01.06.2025, întreb dacă administratorul de patrimoniu, cu vechime de 23 de ani în aceeași unitate, studii superioare, economice, master în același domeniu, se poate transfera pe postul devenit vacant?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția DREPTUL MUNCII
Mulțumesc frumos!
Discuție DREPTUL MUNCII

Bună ziua!
Vă rog să îmi spuneți data de la care instituțiile de stat au avut obligația de a opera în registrul electronic de evidență a salariaților( ReviSal).
Mulțumesc!
Mulțumesc!