Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Din punctul meu de vedere...au fost un pic cam grele,mai grele decat cele din 2011...au fost multe cu doua variante de raspuns.Ce sa zic, eu una am dat-o-n bara rau de tot ...rusinos...dar a fost o experienta.Recunosc am si tratat cu superficialiate intrebarile,trecand rapid de la una la alta si evident am fost taxata.E un examen greu,cu siguranta eu nu am acordat timpul necesar studiului,incerc s-o fac acum cu toate ca nu mi-e usor deoarece( ca multi altii de altfel )tre' sa merg si la slujba.Trebuie invatat si repetat si iar repetat(repetitio mater studiorum est )!Gresesc sau si tu ai dat anul trecut?
Si eu fac spete dupa fiecare capitol.
Apropo, a aparut culegerea de spete de Voineag nov 2012!
ªi eu m-am apucat de tratate. Am început cu Leş la proc.civ., o să continui cu Udroiu pe penale, iar pe Civil cred că iau numai contractele după Deak şi restul sinteze, că nu mai am timp.
După ce faci un subiect după tratat, îţi dai seama că sintezele sunt cam... fix-pix. Nu prea ajung pentru aluziile/capcanele din grile :)
boboc a scris:
luiza2008 a scris:
leriutza a scris:
Buna ziua ...din ce manual invatati executarea silita la procedura civila?....multumesc ...spor
Gabriel Boroi, V.M. Ciobanu,Traian Cornel Briciu - Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila.
Mihaela Tabarca, Boroi-Ciobanu
In Tratatul Mihaelei Tabarca nu este capitolul de executare silita.