avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate lucyfer

Activitate lucyfer

Bună ziua!Ce drepturi au urmașii veteranilor de război decedați în al doilea război mondial? Mulțumesc!
Bună ziua! Vă rog să mă ajutați intr-o problemă: la eliberarea unui titlu de proprietate s-a făcut o eroare fizică dându-se aceleași numere de identificare cadastrală pentru două terenuri neînvecinate și cu suprafețe diferite! Am obținut hotărâre judecătorească pentru modificarea titlului,dar nu știu care sunt următorii pași,la ce instituție să mă adresez pentru modificare? Este valabil titlul în baza hotărârii? Trebuie să merg la OCPI sau la Comisia locală? Mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!
Bună seara! Vă rog frumos să-mi spuneți cam cât ar fi taxa notarială pentru un act de donație a unui teren de 300 mp,intravilan,cat.A,curți și construcții,neocupat? Vă mulțumesc anticipat!
Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie; in anul 1993,tatal meu a fost pus in posesie si a primit Titlu de Proprietate pentru un teren intravilan arabil cu un numar de tarla si parcela. Dupa doi ani a fost eliberat un alt Titlu,unui alt cetatean avand aceleasi numere de tarla si parcela! Mentionez ca dupa decesul tatalui meu eu am platit impozitele si taxele pentru acel teren,la zi,iar acum,cand am vrut sa-i fac intabularea si cartea funciara,nu mai pot pentru ca apare cealalta persoana! Cum trebuie sa procedez pentru a intra in drepturi? Multumesc anticipat!
Multumesc mult!
Vânzare teren! Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce acte și avize îmi sunt necesare pentru vânzarea unui teren intravilan arabil? Mulțumesc!
În această situație sunt condamnat la moarte prin înfometare?
Buna ziua! Sunt nascut in Bacau,la data de 10.09.1957.,si nu am stagiul de cotizare complect(din cauza unor probleme de sanatate am cotizat doar 12 ani)! Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la o pensie si la ce data?
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!


Carp Mircea a scris:

Pensia, plus diferentele restante(din urma) le veti primi in aceasta luna(septembrie).
In decizie se mentioneaza:
-Plata drepturilor se va face incepand cu data de ...................
Incepand cu acea data veti primi restantele.

Mulțumesc mult!
Bună ziua! Am depus dosarul de pensie și am primit decizia în care se specifică faptul că dosarul a fost aprobat începând cu data de 27.07.2020. Vă rog să-mi spuneți de la ce dată voi primi prima pensie? Mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!