avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate tanguera

Activitate tanguera

Se pare că totuşi se poate face şi automat, în anumite condiţii

ART. 237* din legea 31/1990

(1) La cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii în cazurile în care:

a) societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot întruni;

b) societatea nu a depus, în cel mult 6 luni de la expirarea termenelor legale, situaţiile financiare anuale sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comerţului;

c) societatea şi-a încetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu îndeplineşte condiţiile referitoare la sediul social sau asociaţii au dispărut ori nu au domiciliul cunoscut sau reşedinţa cunoscută;



Alineatele (7), (71) şi (8), coroborate cu art. 3 alin. (3)-(5) din O.U.G. nr. 116/2009, prevăd că, în termen de 3 luni de la rămânerea irevocabilă a hotărârii de dizolvare, reprezentanţii societăţii au obligaţia de a solicita numirea unui lichidator, orice altă persoană interesată având dreptul de a solicita numirea lichidatorului în următoarele 3 luni. Competenţa de numire a lichidatorului aparţine secţiei comerciale a tribunalului în a cărui circumscripţie îşi are sediul comerciantul.

Dacă termenele succesive de 3 luni s-au împlinit fără să se solicite numirea unui lichidator, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului va solicita secţiei comerciale a tribunalului radierea societăţii comerciale.

(9) Încheierea (hotărârea) de radiere se înregistrează în registrul comerţului, se comunică persoanei juridice la sediul social, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe cale electronică, şi se afişează pe pagina de Internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi la sediul oficiului registrului comerţului de pe lângă tribunal, în raza căruia societatea îşi are înregistrat sediul.
am vrut doar sa editez mesajul nu stiu de ce a aparut de 2 ori
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Celor care sunt singuri astazi :((

[ link extern ]
Multumesc frumos:vishenka:
Buna seara

Am o problema cu o firma de curierat care mi-a intarziat livrarea cu rea credinta (coletul era sosit in depozit si pur si simplu nu l-au scos la livrare desi la telefon m-au asigurat ca se livreaza si apoi abia la ora 19 mi-au spus ca nici nu a plecat din depozit deci prea tarziu ca sa se mai poata face ceva).

Trimiterea este pe numele firmei deci nu ma pot adresa la ANPC ("Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor.")

Unde ma pot adresa, cui pot reclama serviciile proaste ale acestei firme?

(din pacate nu o pot evita, primesc trimiteri postale din strainatate care au contract cu acest curier pe care deci trebuie sa il suport #-o dar care merita si pus la punct pentru acest comportament necorespunzator X-( pentru ca in afara serviciului prost nici nu raspund la telefon - am stat o ora sa ii prind - chatul online se preface ca porneste dar dupa 20 minute de asteptare spune ca e indisponibil etc)

Mentionez ca din cauza acestei intarzieri sufera relatia cu clientii firmei mele, fata de care imi pierd credibilitatea (ei considera ca firma mea nu i-a servit cum trebuie, fiindca ei la mine au comandat, iar scuza ca firma de curierat e neserioasa nu ii intereseaza) plus ca unii clienti nu mai doresc produsele daca nu le-au putut avea la data promisa si deci raman cu bani blocati (sau chiar pierduti daca produsele refuzate nu se mai comanda ulterior de catre alti clienti) iar firma de curierat ar trebui sa ma despagubeasca pentru prejudiciile pe care, fara indolenta si neprofesionalismul lor, nu le-as fi avut :frantic: :((

Multumesc
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Poate, poate într-o zi, când vei ieși din imaginea în care te-au închis
Poate, poate într-o zi, voi putea visa despre noi doi...

[ link extern ]
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Garou - Quand je manque de toi

[ link extern ]

Seara frumoasa va doresc!

Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
[ link extern ]

Querer...dentro del corazon...
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Un mini-univers pentru voi

[ link extern ]
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Helene Segara - Elle tu l'aimes (versuri traduse in romana)

[ link extern ]