avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate IARCA IZABELA

Activitate IARCA IZABELA

Sunt din 1998 bibliotecara la o biblioteca comunala si am terminat in 2010 facultatea de sociologie. Ma intereseaza ce trebuie facut sa se transforme postul (este post unic) din studii medii in studii superioare. Noi, bibliotecarii, suntem subordonati administrativ Consiliului local, iar domnul primar şi consiliul local sunt de acord, dar nu stim exact procedeul. Va multumesc mult!
Dacă o perosana juridică intră în faliment şi datorează restanţă la impozite şi taxe la primărie, şi implicit accesorii (dobânzi, penalităţi) este obligată să plătească pe lângă impozitul datorat şi accesoriile? Am înţeles că nu trebuie să plătească accesorii, doar impozitul pur şi simplu, dat părerile sunt împărţite. Vă rog să-mi spuneţi şi, dacă se poate şi,baza legală. Vă mulţumnesc din suflet.
Spuneţi-mi, vă rog frumos, care sunt declaraţiile care trebuie transmise de primăriile comunale în cursul unui an, şi termenele înafară de declaraţia 112. Nu ştiu dacă Declaraţia 100, 101, etc. Vă mulţumesc din suflet.
ACTE NECESARE PENTRU CONSILIER LOCAL ?
CAZIER JUDICIAR DA SAU NU ?
daca mama primeste 450 lei de la AJPS, ca si indemnizatie pentru cresterea copilului cu handicap grav, pana la varsta de 7 ani, mai poate primi de la primarie indemnizatia de 510 lei, pentru persoana cu handicap (copil), atunci cand reprezentantul legal opteaza pentru aceasta, in locul asistentului personal. Va multumesc mult.
Din anul 2006 sunt bibliotecar treapta I, studii medii. Care sunt pasii ce trebuie parcursi sa trec la alta treapta (la ce perioada, in urma vreunui concurs, evaluare, etc). Din anul 2010 am licenta in Socilogie. Ma ajuta cu ceva si daca da, in ce sens si ce trebuie sa fac. Va multumesc din suflet.
Răspuns la discuția CONCESIUNE
scrie doar ca pentru neplata in termen se aplica penalitati conform legii in vigoare din acel moment. Va intreb ce lege este in vigoare acum si care este procentul dat de lege. Va multumesc mult.
Discuție CONCESIUNE
primaria a incheiat contract de concesiune cu o firma in care a fost stipulata suma de 238 euro fara TVA, avand termenul de plata 31.03.2011. Reprezentantul firmei a venit sa faca plata in noiembrie 2011, pentru anul in curs. Care este procentul de penalitate ce trebuie perceput? Va multumesc!
Răspuns la discuția cumul de functii
cred ca totusi se poate face cumulul de functii in aceeasi unitate bugetar, trebuie vazut.....
Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
am inteles, va multumesc, dar cu dispozitia primarului cum ramane, mai este necesara, desi am hotarare judecatoreasca.