avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale CONCESIUNE
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

CONCESIUNE

primaria a incheiat contract de concesiune cu o firma in care a fost stipulata suma de 238 euro fara TVA, avand termenul de plata 31.03.2011. Reprezentantul firmei a venit sa faca plata in noiembrie 2011, pentru anul in curs. Care este procentul de penalitate ce trebuie perceput? Va multumesc!
Pai nu aveti stipulat in contract conditii pentru neplata la termen?
scrie doar ca pentru neplata in termen se aplica penalitati conform legii in vigoare din acel moment. Va intreb ce lege este in vigoare acum si care este procentul dat de lege. Va multumesc mult.
Dobada legala stabilita de BNR.
Se publica trimestrial in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod calcul penalitati OANA GORAN OANA GORAN am facturi neplatite, as vrea sa recuperez suma dar si penalitatile, cum calculez aceste penalitati?? aveti vre-o formula?? (vezi toată discuția)
La ce curs se achita? Nabuco Nabuco Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu o indrumare! Prestez o categorie de servicii pe care o pot factura si incasa in euro, pe intern. Astfel ,exemplificativ, am ... (vezi toată discuția)
Contabilitate versus juridic tatianato tatianato Am un contract cu o institutie de stat care are ca obiect inchirierea unui spatiu comercial.In contract este stipulat doar ca plata chiriei se face pana in ... (vezi toată discuția)