avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate jason

Activitate jason

Răspuns la discuția martor de rea credinta
martorul e propus de mine
Proces de divort.. Martorul uneia dintre parti nu s-a prezentat pe motiv ca a parasit tara..Din cate stiu, a obtinut un document, colaborand cu politia locala din comuna in care are resedinta, care confirma acest aspect....numai ca in tot acest timp, martorul mentionat s-a aflat pe teritoriul tarii...profitand de acest siretlic pentru a nu se prezenta la proces.

Care ar fi cea mai simpla metoda de a reglementa aceasta situatie, pentru a-l aduce in instanta? mentionez ca martorul respectiv are un rol important in desfasurarea procesului..

Ar fi suficient sa se faca o mentiune intr-o intampinare inaintea urmatorului termen de judecata, despre situatia respectiva, asteptand, ca, ulterior instanta sa ia masurile necesare?
Buna seara! Am o intrebare legata de forma actuala a CCM la nivelul ramurii industriei alimentare: varianta pe care o gasesc aici este actualizata la zi? [ link extern ]

Se poate depune la ITM, in aceasta forma?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
eleganta
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ixod
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
argon
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ondulat
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ratiune
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
raluk_versus a scris:

Deci la civil invatam dupa codul vechi chiar daca examenul se va da sa zicem prin octombrie -noiembrie:foottap::worthy:


mie, cel putin, mi se pare absurd sa ne pretinda careva acum, sa invatam dupa codul nou...
daca ar fi fost intrat in vigoare cu ceva mai mult timp in urma, ar fi fost "alta socoteala"...
eu nici nu-mi pun problema asta :D
Răspuns la discuția ce master sa aleg?
Va multumesc pentru sfaturi!

- in cazul meu (sunt din Suceava), aveti dreptate, referitor la examenul de admitere in profesie ca avocat stagiar - va trebui sa-l sustin la centrul de examinare I.N.P.P.A Iasi, dar doresc sa profesez in Baroul Suceava.

- tinand cont de faptul ca la Universitatea din Suceava nu este nici o specializare de master in drept, voi alege sa urmez cursurile unui master la Iasi.

In final, daca voi reusi sa trec cu bine de examenul de admitere in Barou, voi fi nevoit sa alerg intre Iasi si Suceava.
Referitor la forma de invatamant as prefera sa fac masterul la zi, dar nu stiu daca as reusi sa frecventez toate cursurile. Referitor la acest aspect voi incerca sa obtin mai multe informatii despre orar, toleranta profesorilor, etc., de la universitatea respectiva. In caz contrar n-am de ales altceva decat o forma de invatamant la distanta, sperand ca acest aspect nu ma va dezavantaja pe viitor.