avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu_caius

Activitate ovidiu_caius

Am o procura de la proprietarul maşinii. În care mă împuterniceste să mă ocup, numai ca acţiunea sau darea în judecată am făcut.o în numele meu. Asta e o problema?
Multumesc pt răspuns şi aş vrea să vă mă mai adresez o întrebare- eu am condus masina şi eu am plătit paguba. Nu e normal ca tot eu să chem în judecată în calitate de păgubit pe cei de la asigurări? Chiar dacă nu sunt eu proprietarul? Cum pot avea câştig de cauza mai ales ca procesul a început şi s.a invocat lipsa mea procesuala. Pot aduce o declaraţie notarială de la proprietarul de atunci sau cum să procedez să nu mai pierd termenul căci primul
Am fost acrosat de o masina iar în urmă coliziuni şi a tragerii volanului în dreapta,am fost proiectat în stâlp. Mentionez ca la dată producerii acc. era gheaţă. Masina ce eu am condus.o urmă să merg cu ea la datăR.A.R în acea zi pt a trece.o pe maicamea. În faza în care sunt cu procesul, m.i se spune ca nu am calitate procesuala şi ca nu eu trebuia să cer în judecată firma de asigurări ci persoană care era trecuta în talon. Păi,actul de vânzare-cumpărare nu e valabil? Mai Mult,eu am fost la volan şi eu am plătit paguba! Nu eu trebuie să.mi recuperez paguba şi nu sunt eu pagubitul? Dacă cineva îţi încredintează un bun şi din diferite motive nu.l mai aduci întreg,nu tu trebuie să.l Repari? Vă rog să mă ajutati căci sunt disperat. ªi mă.m şi împrumutat de bani pt reparaţie. Multumesc şi scuze pt greşeli ort.