avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Activitate boby99y

Activitate boby99y

Răspuns la discuția Inchiriere apartament.
Din nefericire, pare verosimil ce spuneti si nu mai incanta prea tare, imi ramane posibilitatea sa incerc sa conving coproprietarul sa inchiriem apartamentul, iar contractul de inchiriere sa treaca de ANAF. Multumesc mult pentru ajutor si rabdare. O zi frumoasa si week& placut!
Răspuns la discuția Inchiriere apartament.
Repet, detin doar un certificat ce atesta ca am calitatea de mostenitor, fara a se preciza in el ce bunuri contine masa succesorala, iar notarul a intarit ideea ca as putea inchiria apartamentele. Asadar neavand un act de mostenire din care sa reiasa ce bunuri voi detine, cum voi putea incheia un act de inchiriere, care sa fie legal si incontestabil?
Răspuns la discuția Inchiriere apartament.
Multumesc. Sa inteleg ca avand doar certificatul de calitate de mostenitor, fara a avea succesiunea solutionata, as fi indreptatit sa inchiriez acel apartament? Nelamurirea mea este cum voi procede cu contractul de inchiriere, daca va fi semnat doar de un viitor proprietar din cei 2 prezumtivi si daca va accepta ANAF-ul aceasta conjunctura?
Răspuns la discuția Inchiriere apartament.
Se va schimba situatia daca voi intra in posesia certificatului de calitate de mostenitor?
Buna ziua. In situatia in care inca nu s-a deschis sucesiunea in cazul a 2 mostenitori, cum pot inchiria un apartament din cele 2 existente in masa succesorala, fara sa am acordul celuilalt mostenitor (invoca faptul ca nu doreste sa se incarce cu suma care va fi declarata la fisc)? Totodata cum voi proceda sa inregistrez la ANAF contractul de inchiriere neavand titlul de proprietate? Multumesc.