avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate alfexpert

Activitate alfexpert

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
aradna a scris:

Azi am fost la baroul Bucuresti pt.a o audienta la decan,dupa ce am fost plimbata de la un secretariat la celalalt ,secretara domnului decan imi spune ca domnul decan nu are program de audiente nici azi nici in alta zi deoarece domnia sa a decis sa nu primeasca pe nimeni in audienta.In urma acestui raspuns am decis sa imi fac cunoscuta nemultumirea prin afisarea acesteia pe un carton mare iar cu acest carton am defilat pe colidoarele baroului si prin fata acestuia.Si acum surpriza! La secretariat ,multime de oameni nemultumiti de felul in care s-a corectat si recorectat lucrarile.Surpriza deabia acum incepe!! Treceau pe linga mine care mai decare si se opreau dar nu pentru a fi solidari ci pt. a ma sfatui sa nu fac asta deoarece nu voi mai fi admisa niciodata in rindul avocatilor din baroul Bucuresti!!!! Iata atitudine de "nemultumiti"!!!!!!!

Corect. Te felicit pentru atitudine. Daaaaaa...suntem niste jigodiiiiii...niste romani de doi bani care punem capul in rahat si incercam prin spatele usilor poate poate..."pe mine ma trece...ciocu mic". Baaaaaa ratatilor acest om ia atitudine si voi.........bla,bla. Huooooooo......
proastasatului a scris:

Astazi pe realitatea tv a fost editat topul spagilor in Romania. Locul 2 e ocupat de barou, intre 12.000 si 40.000 de euro. Refuz sa cred ca e adevarat. Sper ca examenele sa ne demonstreze ca e doar o minciuna si nu o practica!

Nu te mai minti singura
nu te mai minti singura !
mergeti inainte cu petitia dar si cu invatatul pentru examenul urmator. Daca va vad uniti in protest la urmatorul examen se va mai schimba ceva in bine, o sa va ia in seama sigur. TREBUIE sa ii faceti sa spuna, atunci cand se intalnesc ei acolo intre ei sa isi decida mizeriile: ' baa, atentie, astia sunt uniti, iese meci". ATAT trebuie sa ii faceti sa isi spuna. restul incet incet vine de la sine. doar asa puteti schimba ceva - cu pasi mici dar fermi. Sa va ganditi ca schimbarea nu o veti face pentru voi ci pentru cei care vor veni. Nu uitati de carte...trebuie citit un pic altfel decat in facultate.
Va sustin in protest desi nu am nici o treaba cu examenul.
alooo, la brasov taxa e 2000 euro la cursul BNR - adica 8600 lei. Va mai plangeti ?
Si...totusi.....nu a fost un examen pe locuri. Chiar nu mai conteaza cine a copiat, cine nu, cine a avut casti, etc. Hai sa fim seriosi, partea asta cu coruptia nu cred ca isi are rostul aici. Sunt oameni care chiar au invatat, de ce sa nu se valideze examenul? Nu inteleg egoismul asta, nu il inteleg. Daca era ca la magistratura ...pe locuri...cu miza mare... mai ziceam...dar si atunci...te ridicai in timpul examenului si iti asumai raspunderea. Batalia in avocatura nu e cu ceilalti ..ci e cu tine..cu puterea ta de a invata, cu puterea ta de a te descurca, de a vorbi cu un maestru inainte de a te duce la examen si de a putea obtine acel " admis" in urma unui examen unde..indiferent ce imi spun unii si altii...mai trebuie sa si citesti..asta e clar. Stii foarte bine de la inceput in ce sistem vrei sa intri, asa cum doctorii stiu exact de la inceput ce ii asteapta cu rezidentiatul, stii foarte bine de la inceput ca la examen se face selectie "pe toate fronturile", stii foarte bine ca daca vrei sa fii bun ca avocat iti trebuie maestru adevarat, care sa iti dea de lucru, sa te puna la treaba, stii foarte bine ca materia si subiectele sunt...ca dracu...si ca se da un examen..groaznic...cu subiecte facute sa faca diferenta....intrebarea mea e clara: Tu, cel care stii asta, pentru ca daca nu stii asta chiar nu meriti sa fii avocat, deci , tu care stii asta, daca nu incerci sa iti pui la cale o strategie analizand si luand in calcul toti factorii, absolut toti factorii, tu...ce dracu vrei de la cei care au reusit sa isi gestioneze bine actiunea? Chiar trebuie sa moara vecinul ca sa ii luam capra? O capra pe care nu esti in stare nici macar sa o "hranesti" ? Felicitari celor care au luat acest examen groaznic, groaznic. Ma inchin in fata lor. Bafta celor ce mai asteapta !
luiza2008 a scris:

radu_uglai a scris:

Buna seara,
Nu cred ca este momentul pentru replici rautacioase ci pentru felicitai pentru cei care au reusit si pentru urari de incurajare pentru cei care nu au reusit. Personal, ma numar printre cei mai putin norocosi dar nu cred ca este este cazul sa disperarm. As vrea sa multumesc colegilor de pe forum pentru suportul dovedit si sa ii felicit inca o data pe cei care au reusit, au tot respectul meu, au muncit si munca a dat rezultate. Nu vreau sa intru in discutii de genul "a trecut cine trebuia" si nici nu vreau sa ii jignesc pe cei care discuta asemena subiecte, dar cred ca este mai important tot de ce am dat dovada pana acum( adica nopti nedormite, litri de cafea si un bagaj de cunostinte imens) si sa mergem cu fruntea sus spre examenul de anul viitor.
O seara buna.

Felicitari pentru atitudine si fairplay! =D>=D>
Asa ar trebui sa gandim cu totii!
Felicitari inca o data celor ce au promovat,putina rabdare pentru cei ce mai asteapta si nu in ultimul rand celor ce nu au luat examenul anul acesta,nu va pierdeti speranta si increderea in voi! Trebuie sa mergem mai departe,sa reusim ceea ce ne-am propus,cu multa vointa si determinare! :luck:

Felicitari pentru atitudine !

Nu prea imi permit eu sa dau sfaturi ..dar.....sa fim seriosi...intai CARTEA.....si pe masura ce inveti notiunile te duci pe coduri. NUMAI cartea iti explica exact notiunile in detaliu ..in coduri....nu vezi nici o interpretare.