Azi am fost la baroul Bucuresti pt.a o audienta la decan,dupa ce am fost plimbata de la un secretariat la celalalt ,secretara domnului decan imi spune ca domnul decan nu are program de audiente nici azi nici in alta zi deoarece domnia sa a decis sa nu primeasca pe nimeni in audienta.In urma acestui raspuns am decis sa imi fac cunoscuta nemultumirea prin afisarea acesteia pe un carton mare iar cu acest carton am defilat pe colidoarele baroului si prin fata acestuia.Si acum surpriza! La secretariat ,multime de oameni nemultumiti de felul in care s-a corectat si recorectat lucrarile.Surpriza deabia acum incepe!! Treceau pe linga mine care mai decare si se opreau dar nu pentru a fi solidari ci pt. a ma sfatui sa nu fac asta deoarece nu voi mai fi admisa niciodata in rindul avocatilor din baroul Bucuresti!!!! Iata atitudine de "nemultumiti"!!!!!!!
Corect. Te felicit pentru atitudine. Daaaaaa...suntem niste jigodiiiiii...niste romani de doi bani care punem capul in rahat si incercam prin spatele usilor poate poate..."pe mine ma trece...ciocu mic". Baaaaaa ratatilor acest om ia atitudine si voi.........bla,bla. Huooooooo......
Astazi pe realitatea tv a fost editat topul spagilor in Romania. Locul 2 e ocupat de barou, intre 12.000 si 40.000 de euro. Refuz sa cred ca e adevarat. Sper ca examenele sa ne demonstreze ca e doar o minciuna si nu o practica!
radu_uglai a scris:
Buna seara,
Nu cred ca este momentul pentru replici rautacioase ci pentru felicitai pentru cei care au reusit si pentru urari de incurajare pentru cei care nu au reusit. Personal, ma numar printre cei mai putin norocosi dar nu cred ca este este cazul sa disperarm. As vrea sa multumesc colegilor de pe forum pentru suportul dovedit si sa ii felicit inca o data pe cei care au reusit, au tot respectul meu, au muncit si munca a dat rezultate. Nu vreau sa intru in discutii de genul "a trecut cine trebuia" si nici nu vreau sa ii jignesc pe cei care discuta asemena subiecte, dar cred ca este mai important tot de ce am dat dovada pana acum( adica nopti nedormite, litri de cafea si un bagaj de cunostinte imens) si sa mergem cu fruntea sus spre examenul de anul viitor.
O seara buna.
Felicitari pentru atitudine si fairplay! =D>=D>
Asa ar trebui sa gandim cu totii!
Felicitari inca o data celor ce au promovat,putina rabdare pentru cei ce mai asteapta si nu in ultimul rand celor ce nu au luat examenul anul acesta,nu va pierdeti speranta si increderea in voi! Trebuie sa mergem mai departe,sa reusim ceea ce ne-am propus,cu multa vointa si determinare! :luck: