avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate tatianato

Activitate tatianato

Răspuns la discuția punct de lucru
sigur ca da va multumesc frumos!Deci tipa de la firma de deratizare m-a paclit ca nu imi trebuie contract
Răspuns la discuția punct de lucru
va multumesc,azi am obtinut certificatul constatator si vreau stiu ce urmeaza ca suntem la sectorul 5 si acolo te dore capul.Unde pot afla ce trebuie sa contina dosarul?
Discuție punct de lucru
Buna seara!Am deschis un punct de lucru :magazin articole pt copii si vreu stiu ce avize trebuiesc ca m-a aboradat o tanti de la o firma e deratizare si de unde trebuie sa ridic registrul unic de control?
1.Ati intrebat cand imi expira contractul?
Raspuns:am inchiriat apartamentul la 01.08.2002 pentru un an cu contract la circa financiara,ca sa nu plateasca omul impozit( in contract este trecut 100 lei in realitate 300 dolari ulterior 300 euro.
2.Doreste sa eliberez apartamentul pentru ca vrea sa il vanda( el traind in Italia si acolo este criza)
3.Restanta la intretinere este in valoare de 7000 lei.
4.Presedintele auzind ca trebuie sa ma mut imi solicita buletinul sa imi noteze datele sa le aiba in ideea ca nu voi platii intretinerea si nu o sa vrea nici propietarul sa o plateasca,iar eu am dorit sa arat ca sunt de buna credinta m-a gandit sa imi iau un angajament de plata.
Ce vi se pare asa de vag?
presedintele imi solicita buletinul sa isi noteze datele in ideea sa nu fuc sa nu platesc intretinerea si asa m-am gandit sa rezolv eu problema
Buna seara!Locuiesc cu chirie si am intrat in ceva dificultati financiare astfel incat propietarul doreste sa eliberez apartamentul.Problema este ca am restanta la intretinere si nu o pot achita pana la eliberarea apartamentului si as dorii sa imi iau un angajament de plata fata de asociatia de locatari.As vrea sa stiu ce implica acest lucru ,adica daca ma afecteza pe mine intr-un fel in eventualitatea in care propietarul vinde apartamentul in timpul derularii angajamentului.Mai mentionez ca asta este solutia gasita de mine sa nu creez probleme si mai mare propietarului cu asociatia.
Răspuns la discuția CONTABIL SCOALA
teoretic nu prea se poate deorece contabilul de la primarie vireaza banii catre scoala.
Răspuns la discuția plata apa calda
va multumesc tuturor pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Cadastru
va multumesc frumos
Răspuns la discuția plata apa calda
Stiti ce se intampla stam cu chirie si trag pe noi de nu se poate.Ne sfideaza de parca nu am platii la fel cu ceilalti ba chiar mai mult ca suntem 7 persoane in apartament.Locuim in acest apartament de 10 ani si administratora si preedintele sunt nechimbati chiar daca ne-am transformat din asociatie de locatari in asociatie de propietari.Cam cat costa o epertiza?Sunt sigura ca imi scade restanta cu un sfert.?