avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Activitate alsatraiteur strasbourg

Activitate alsatraiteur strasbourg

Stimate doamne si stimati domni de la APDRP,
Sunt proprietarul unei micro intreprinderi in comuna Zorleni, jud Vaslui.
As vrea sa depun o cerere pentru obtinerea de Fonduri UE pentru cumpararea unor utilaje pentru acoperisuri, in special o masina pentru fabricarea de uluce si burlane din tabla de aluminiu sau din tabla zincata. Cred ca asa ceva ar merge si sigur as gasi clienti pentru ca aceste uluce le fac exact la dimensiunea (lungimea) casei fara suduri.
In plus tabla este colorata si fiind din aluminiu nu rugineste nici o data.


Acest utilaj se incadreaza in cadrul Măsurii 312 „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi ” se încadrează în Axa III – „Îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale” cod CAEN 2732 sau 2733 sau 2410 ISIG Rev. 4
Dar ca o activitate complementara, TREBUIE sa cumpar si o nacela cu care sa montez ulucele la 4, 5 sau 10 m inaltime ! Avand in vedere lungimea acestor uluce este greu de imaginat o masina care sa transporte un uluc lung de 10 -15 m sau mai mult.
Idealul, chiar daca este putin complicat, este sa obtin finantare pentru amandoua utilajele concomitent. Nu prea merge una fara alta. Degeaba fac uluce daca nu pot sa le montez ! Cu schela este f complicat !
Unul din codurile CAEN in care s-ar incadra cumpararea nacelei ar fi :




- 2030 sau 4522 Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii
- 4545 sau 4330 Alte lucrari de finisare in constructii
- 4521 Alte lucrari speciale in constructii
- 7132 sau 7730 Activitati de inchiriere si leasing cu masini si echipamente pt constructii
Prin prezenta va rog sa-mi comunicati cat mai urgent posibil (dosarele se depun doar in mai !) daca pot incepe constituirea dosarului pentru obtinerea sau nu de fonduri pentru aceste doua utilaje avand in vedere ca aceste activitati sunt coplementare si se incadreaza in aceeasi Masura de finantare (312) ca si masina de profilat fasii de tabla cod CAEN 2732 sau 2733 sau 2410 ISIG Rev. 4.
Va multumesc anticipat de colaborare !
Gabriel PENCIU
Zorleni
Spuneti-mi va rog unde trebuie sa depunem actele necesare pentru recuperarea TVA a marfurilor cumparate in UE. Si ce acte trebuie depuse ? Merci !
Discuție Cumparare ani
Spuneti-mi va rog unde si in ce conditii pot sa cumpar ani de munca pt pensie ! Ce fel de ani pot sa cumpar ? In conditii speciale de munca sau "normale" ? Va multumesc de raspuns si succes in continuare ! Totul depinde de noi !