avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate Juan Retamal

Activitate Juan Retamal

Răspuns la discuția Intrebare intrebatoare
... Am inteles ca, nu a-ti citi articulul, mai ales ultimul paragraf. In fine, raspunsul dvs., este destul de ambiguu si din acest motiv, inchei aici " dialogul "... Salutari Cordiale.:):coffee:
Răspuns la discuția Intrebare intrebatoare
... Cum la care ? cumva nu cititi in mod curent articole ? O.K. Am sa va spun, cerindu-mi scuze totodata, am presupus ca dvs cititi articole... in fine.
"... Un strain isi apara dragostea pentru TVR - Cultural " CITITI ULTIMUL PARAGRAF...

#-o#-o#-o#-o
... Am aflat stupefiat de cum un strain isi permite o opinie politica pe acest site si criticand autoritatile statului, isi permite sa puna la indoiala sistemul politic romanesc permitandu-si sa se intrebe si sa intrebe opinia publica ce anume urmeaza... pr edarea bibliotecilor, ca spatii comerciale, unor intreprinzator...
si eu sunt strain si mie nu-mi este permis "sa-mi dau cu parere" ca imi paste o expulzare pentru amestucului in treburile interne...
... Atunci, da-ti-mi voie sa cred ca, straini care lauda si ajuta unei parti ai politice romanesti ... SUNT SIGUR PLATITI SI PROTEJATI de o anumita autoritate statala... ( eu am fost amendat si avertizat ca, voi fi expulzat daca ma mai exprim din punct de vedere politic )
... Am avut incredere in acest site pe care il consider unul foarte util din punct de vedere profesional si unde nu ma asteptam sa citesc laude ca inainte de '89...
... As vrea sa intreb, sa-mi ierta-ti ignoranta, ce fel de straini isi pot permite sa publice opiniile lor politice despre situatia politica din Romania ?
#-o:(:O:((
Stimati colegi:
Un cetatean strain, din afara U.E., care a efectuat studii si absolvit Fac. de Drept din Univ. Buc., si nu este inregistrat in nici-un barou de nicaieri, cu practica indelungata, in Ro., ca jurist, cum se poate inscrie, daca nu poate sa indeplineasca cerinta ca, "trebuie sa fie inscris in vreun barou din lume", altfel nu se poate?, nu este suficient sa faca dovada ca a lucrat in domeniul, cu adeverinte,etc., ca sa-i se recunoasca dreptul de a profesa?. Daca cineva stie vreo formula, sa fie amabil si sa o transmita, cu multumiri anticipate.
Ar fi bine, sa se adreseze instantei?#-o#-o#-o