avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Europa Detectiv

Activitate Europa Detectiv

Incredibil in ce tara putem trai? Da aveti perfecta dreptate.
Toata justitia romana este corupta, dupa Grecia pe locul 2 in Europa.
O intrebare ramine tostusi pentru toate vesniciile deschisa ca o ghicitoare nedeslusita: cum se poate, ca un atfel de om ambitios, inteligent si sapat la toate colturile radacinii ca romanul, aici pe acest Site, sa-si exprime absolut toate ofurile si necazurile, iar in realitate sa tremure de frica astfel unui soricel? Unde este unitatea si spiritul romanului nostru care se ridica luptind pentru cauza lui pe baricade? Ei, politicienii, politologii, juristii si dumnezeii din conducere, sunt putini, iar poporul este o furtuna imensa, se poate compara astfel unui mingi pe linga un munte. Nu v-ati intrebat niciodata, cum poate o minge sa dirijeze un munte? Doar atunci cind in Romania, se unesc cei pagubiti, egal in ce masura si egal despre ce subiect este vorba si ies demonstrind zilnic pe drumuri, fara a le lasa celor din Conducere (Guvernul) nici macar aier sa mai respire, doar daca nu vor renunta la insistentele lor si nu vor abandona demonstratia si cerinta dupa dreptate, doar atunci se v-a mai schimba ceva in tara asta plina de dureri, lacrimi, nedreptati, hotii, minciuni, inselatorii...si pentru ce toate astea? Pentu banii ochii Dracului, care i-a paralizat aproape pe toti.
Cu regret am constatat, ca multi romani mi-au spus:" Am plecat Doamna scumpa din Salbaticie in Civilizatie", adica in alte tari, da asa vorbesc romanii de Tara -Mama, altii spun, sa dispara de pe harta acest Junghi cu numele Romania, fiindca tara asta nu le-a dat nimic. Mentalitatea romanului nu o v-a schimba nimeni niciodata, privi-ti va rog cu dezamagire, cum 99% din romani, egal de ce pregatire, nationalitate, virsta, ocupatie, etc., sunt ampretati de absolut doua lucruri caracteristisce:
1) Rinjesc la aorice om cu punga plina si cu o meserie superioara.
2) Umilesc si batjocoresc orice om sarac care nu a reusit sa se realizeze in viata botezind-ul "PRÄPADIT"!!!!!!!
Nu exista Super Oameni, ci doar Super Meserii, toti plecam in patru scinduri si nu luam nimic cu noi, asta au uitat-o multi, degeaaba au romanii biserici si se roaga, pentru ca ei n-au credinta adevarata. O credinta adevarata inseamna iubirea semenilor, tai, iar daca iubesti pe cineva, nu-l minti, nu-l furi, nu-l bati, nu-l inseli, nu-i ie-i viata, nu-l tradezi, pentru CA-L IUBESTI NU-I ASA? Toti cei ce fac acesste lucruri n-au credinta si nici iubire in ei. Orice lucru oficial ni-l insusim in viata asta, egal ce, munca, comportamentul social, etc., ca sa ne mearga noua si familiei, copiilor nostrii bine nu-i asa? Intre Lege (care este de Piatra) si Om (care este inima), trebuie gasit un Compromis. Legile sunt facute de oameni cu inima pe tot Globul pamintesc, si din pacate, oamenii fac extrem de multe greseli.
In Romania, sunt foarte multe Legi, 70% de exemplu nu se pot numi Legi, Legile acestea sunt pentru Comuniunea Europeana un Banc, iar dumneavoastra de pe acest Site si toti cei ce traiti in RO acceptati aceste Legi si nu face-ti absolut nimic impotriva, pentru ca va lipseste asa ceva, ca Spiritul de Organizare. CA SA SE POATA SCHIMBA SISTEMUL SI LEGILE, MAI INTAI TREBUIE SA SE SCHIMBE OAMENII. PS. scuzaa-ti eventuale greseli gramaticale, sunt plecata de-o viata din Tara-Mama Romania pe care n-am uitat s-o iubesc!!!!!!!!:)