avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin54

Activitate Constantin54

Răspuns la discuția administrator neremunerat
Eugarizan, corect calculul! Apare o problema atunci cand administratorul are in administrare inca doua asociatii(cazul nostru). Cum se defalca cheltuielile?
Administratorul Asociatiei de proprietari doreste un salariu net de 250 lei. Mai are in administrare inca doua asociatii. Cum se face calculul la taxele si impozitele pe care trebuie sa le plateasca? Cum sunt defalcate pe cele trei asociatii? Multumesc!
In anul 1960 parintii au cumparat un teren de 800 mp pe care au construit o casa. Nu sunt documente care sa ateste cumpararea terenului, constructia casei,impozitele au fost platite. Cand am vrut sa facem intabularea ni s-a cerut de la Primarie sa cumparam terenul. Care este baza legala?
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc!
Am contractat un credit la o banca si la o intarziere la plata ratei sunt amenintat cu executare silita. La cate zile de la neplata ratei se pune in aplicare executarea silita? Multumesc!
Discuție Dobanda IFN
Am contractat un credit, pe un card, pentru cumparare materiale de costructii de la un ifn, in valoare de 8300 lei. Dupa o luna am returnat suma si mi s-a comunicat ca am de returnat 11300 de lei adica suma pe care urma sa o returnez dupa derularea contractului pe 24 luni. In contract se precizeaza ca nu se percepe comision de rambursare anticipata, iar dobanda anuala este de 33%.
Răspuns la discuția cumparat partea de mostenire
Multumesc pentru raspuns!
Poate fi atacata actiunea?
Ce documente /actiuni trebuiesc intocmite/intreprinse pentru a cumpara partea de mostenire a sorei, casa si teren extravilan.
Parintii au cumparat in anul 1962, in baza unei chitante de mana(nelegalizata), un loc de casa de 800mp pe care au si construit. Cum se poate obtine titlul de proprietate sau intrarea in legalitate.
Răspuns la discuția Mostenire
Sora poate vinde partea care i se cuvine?