avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate alisse

Activitate alisse

Răspuns la discuția apostilarea actelor...
ma scuzati, dar ca sa imi fie mai clar... apostileaza actele in tata lui de origine, apoi le traduce la un traducator autorizat din romania, apoi legalizeaza traducerea la un notar din romania? ....pt ca actele sunt folosite in romania
actele de ident si de stare civila depuse intr-un dosar de catre o pers care nu e roman si nu are cetatenie romana trebuiesc apostilate,traduse,apoi legalizate la notar si apoi supralegalizate ca sa fie corect?
el -cetatean turc, ea cetatean turc, casatoriti in turcia, el cumpara un apartament in romania, acel apartament este doar bun al lui sau e bun comun ? va rog daca ma puteti lamuri, va multumesc.
Răspuns la discuția despre bunuri comune...
sotia este cetatean turc, apartamentul este in romania
buna ziua, as dori o lamurire. un apartament cumparat de un cetatean turc in romania este considerat ca fiind bun doar al lui sau este considerat bun comun cu sotia cu care este casatorit in turcia?
Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata
pe dv nu va costa nimic, onorariul executorului il va plati tot partea adversa,
dar mergeti la un executor si va spune el ce e de facut
Răspuns la discuția astept o idee...
nu este nimic matrimonial, ...intr- o actiune civila, apare o interventie in nume propriu care eu nu cred ca e facuta de persoana ...x ci cred ca a facut altcineva fara ca ...x sa stie(dar ca si cum ...x ar fi facut-o). e data o adresa de comunicare a tuturor actelor, si sa se judece si in lipsa, . acest ...x e din turcia si ca sa vina in rom are nevoie de viza ,,, de asta intrebam daca pot afla de undeva daca a primit viza pt rom??? pot afla asa ceva? ,si daca mai e casatorit in turcia, si asta e important in acest caz sau sa spun in instanta ca nu cred ca e adevarata interventia in nume propriu, si sa ceara instanta sa verifice?? ce ma sfatuiti sa fac?
cum pot verifica daca un cetatean turc a fost in romania intr-o anumita perioada de timp? stiu ca ii trebuia viza sa vina in romania dar unde ma pot interesa daca a primit-o si daca a venit in tara?deasemenea stiti cumva unde pot verifica daca mai e casatorit in turcia ( stiu ca a fost casatorit dar mi-a spus ca a divortat, insa nu-mi arata certif de divort sau ceva...din turcia.... si as verifica singura, pt mine, dar nu stiu unde si cum sa fac??) va rog sa ma ajutati, e fff important.