avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate elena_blu

Activitate elena_blu

Buna ziua!

Sunt la masterat la kinetoterapie, dar am terminat facultatea in alt domeniu. Ultima varianta a legii kinetoterapeutilor (amendamentele din 17 febr. 2010) mentioneaza ca:
Art.2. - (1) În sensul prezentei legi, prin titlu oficial de calificare în profesia de kinetoterapeut se înţelege:
„a) diplomă de licenţă în kinetoterapie sau în educaţie fizică şi sport cu specializare în kinetoterapie, eliberată de o instituţie de învăţământ superior, acreditată în România, sau diplomă de masterat în kinetoterapie.” (in loc de "masterat in domeniu)".

Din asta inteleg ca este suficient doar masteratul, dar ceea ce ma induce in eroare este motivarea acestei modificari din "domeniu" in "kinetoterapie". Oricum masteratul pe care il fac este in kinetoterapie...

Motivare: Conform Legii învăţământului, angajarea pe un post se face conform specializării scrise pe diploma de licenţă. Masteratul şi alte cursuri post universitare vin în completarea competenţelor pentru desăvârşirea pregătirii profesionale, de bază, absolvite prin diploma de licenţă. O altă pregătire post universitară, nu poate da competenţe suplimentare în afara specializării de bază.

Imi pare rau ca este o intrebare atat de lunga #-o
Va multumesc anticipat!
Elena