avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate claudiaaaa

Activitate claudiaaaa

Răspuns la discuția Control de la Garda Financiara
Am primit un termen de prezentare la judecatorie pe 20 mai,m-i s-a spus ca nu o sa mai primesc citatie prin posta si sa ma prezint acolo la data si ora stabilita.Ce alfu la acest termen ?,decizia finala !?daca urmeaza sau nu un proces cu GF. !?.
Avand in vedere ca Punctul de lucru este o locatie inchiriata,ce imi recomandati sa fac in contextul in care pe 20 mai o sa fiu anuntata ca o sa fiu suspendata si amendata, vreau si eu un sfat va rog.
ex: sa-mi infintez alta firma si sa schimb contractul de inchiriere,pana la termenul de 20 mai ?.
Răspuns la discuția Control de la Garda Financiara
Multumesc mult de raspuns ,dar plata amenzii se poate face esalonat?
Bunaziua ! Am avut un control de la garda financiara si nu ma aflam la magazin in momentul controlului,ptr. 145 lei gasiti in casa de marcat nemarcati am primit o amenda de 8 000 lei si suspendarea activitatii pe 3 luni.
Am facut plangere impotriva PV. cu argumentele ca vanzatoarea era nou angajata si nu prea stia sa bata pe casa ,magazinul era deschis doar de 5 luni si stocul pe magazin era doar de 18.500 lei la momentul controlului iar eu ma aflam la spital sa-mi externez copilul de 2 ani(am atasat copie dupa iesirea din spital).
Mentionez ca ''DESTEAPTA''mea de vanzatoare a dat nota explcativa ca bani in plus proveneau din vanzarile de produse din magazin,care a si semnat PV.

va rog sa-mi spuneti si mie ce sanse am,daca am vreuna?
Discuție utilitati
daca vreau sa trag conducta de gaze pe un drum de servitute pe care toti avem cota parte din drum,ceilalti se pot intepa, ulterior,fara aprobarea mea, daca eu platesc toata lucrarea?