in concluzie,nu pot sa aflu direct daca urmarirea a fost intrerupta,sau perioada obligatorie...s-a terminat!?
pot doar sa astept si sa nu ma angajez niciodata!
daca plec sa lucrez in alta tara?o sa am probleme?
De la data hotararii nu am primit nimic! in afara de hotararea judecatoreasca,bineinteles,din 2007,prin care am instiintat de plata cheltuielilor de judecata si valorii autoturismului!
m-am interesat si am inteles ca a fost la primarie un executor sa vada situatia mea!daca am ceva pe numele meu! nu aveam!ma asteptam chiar la recuperatori,fiind totusi o suma apreciabila...!
dumneavoastra spuneti ca poate fi intrerupt!
asta nu mi s-a spus de catre respectivul avocat,nu stiam!mie mi s-a spus ca cel mult,perioada de 3 ani se poate prelungi cu inca 2 ani!
intrebare:
-suspendarea poate fi permanenta?
-cum pot sa aflu daca mai sunt sau nu urmarit?mi-e foarte greu,pentru ca am terminat o facultate si as vrea sa ma angajez !
daca fac carte de munca,mi se face rata,din cate am inteles!
va multumesc!
buna ziua!
acum 5 ani conduceam un autovehicul,care nu avea asigurare obligatorie!
am lovit un alt autovehicul ,care in urma accidentului a fost declarat cu dauna totala!
respectivul autovehicul era asigurat casco,la firma [EDITAT],drept urmare persoana care se afla la volanul acelei masisini si-a recuperat masina prin casco!
mai departe,firma [EDITAT] a cautat sa-si recupereze paguba de la mine,prin judecata!
in urma procesului s-a decis ca eu sa despagubesc respectiva firma cu o suma!Foarte mare!
am consultat un avocat si acesta m-a sfatuit ca daca nu doresc sa platesc,sa astept o perioada de "minim" 3 ani,"maxim" 5 ani si plata se va prescrie,perioada in care eu voi fi monitorizat si nu trebuie sa am nimic pe numele meu...!
perioada aceasta a expirat in decembrie 2011!
INTREBARi:
-cum pot sa aflu daca mai sunt urmarit de firma respectiva?!?!
-mai este valabil ceea ce mi s-a spus,avand in vedere ca sentinta s-a dat acum 3 ani?!?!
-ce inseamna mai detaliat "nimic pe numele meu"! in mare stiu de propietati si carte de munca,dar am inteles ca nici sa ma casatoresc nu am voie!
as dori,va rog,un raspuns cat mai exact!
va multumesc anticipat!