avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate SimoBobo

Activitate SimoBobo

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Eu cred ca sunt doar zvonuri si atat !
Din cate stiu eu examenul se da in noiembrie ca in fiecare an de altfel(exceptie facand februarie 2010)...
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Andra eu respect tematica nu subiectele...m-am uitat pe ele o data de curiozitate si cam atat.
Luiza da sunt foarte utile codurile de procedura,organizate,explicate si complete:yes:
O zi buna tuturor !
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
De invatat pentru barou m-am apucat din ultimul an de facultate si am terminat complet civilul,dar am facut o pauza cam lunga de juma de an din cauza unor evenimente tragice din viata mea si din ianuarie ma tot chinui sa ma mobilizez dar nici nu aveam toate cartile,nici"tragere de inima"nu ma organizasem deloc....
Ai dreptate Luiza in total sunt 15-18 carti dar n-am avut nevoie de toate...mi-am cumparat 6 carti(codurile de procedura comentate si adnotate(Tabarca si Neagu),codurile actualizate,sinteza lui Boroi si OEPA....
civil si penal le invat dupa cartile din facultate(Ticlea,Turianu,Buneci,Fodor si Drimer)
Numai bine si tie :wave:
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Gata am reusit si eu sa ma organizez,sa ma lamuresc in urma "citirii" voastre zi de zi ...mi-am cumparat toate cartile recomandate de voi a fi cele mai bune,mi le-am organizat,asezat pe materii,teme si subiecte si de azi m-am apucat oficial de invatat....am ales OEPA prima materie pentru ca e ceva nou(pe celelalte le-am mancat pe paine 4 ani de facultate si apoi pentru licenta).
Spor tututor:thumbup:
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Foarte complet raspunsul tau Andreea,multumesc frumos si inca o data felcitari=D>
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
andreea st a scris:

adica subsemnata,care am intrat la ex din noi 2010 si am invatat din tratate,mai exact cartile de la faculta si abia in ultimele 3 sapt am repetat din sinteze.eu am vazut pe pielea mea ca se puncteaza f mult cum dezvolti sub,nu doar sa scri pe barem scurt si la obiect,sa faci cat mai multe paralele,sa explici cat mai bine tot si asta nu ai cum sa o faci din sinteze .asta e parerea mea,fiecare face cum crede:).eu am invatat cam 6 luni pt ex,poate dc aveam doar 2 luni la dispozitie nu-mi ajungea timpul,dar acum ca mai este mult pana la ex eu as invata tot din cartile de faculta.
spor=D>.

Felicitari Andreea=D>
Fii putin mai explicita ca ma intereseaza maxim detaliul asta...ai invatat din manualele de la facultate?adica drept civil,procesual civil,penal(special,general),procesual penal?codurile si OEPA?
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
jason a scris:

Lasand dilemele la o parte, macar astazi, stimate doamne si domnisoare, sa aveti o viata frumoasa si plina de impliniri!:bow:

Frumos Jason...multumim
La multi ani tuturor mamelor,doamnelor si domnisoarelor,o zi superba cu soare,flori,zambete si dragostea celor dragi !:love1:
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
DanielaFlorea a scris:

Si eu m-am apucat de invatat, dar merge mai greu decat ma asteptam :( insa nu ma dau batuta. :P
Eu am ales sa parcurg toata materia si sa imi fac propriile sinteze, apoi sa repet tot. Am inceput cu civilul si o sa continui cu procedura civila apoi penal - procedura penala si OEPA.

Si eu tot asa am invatat tot anul trecut,sfatuita de o amica care e deja avocat si a invatat dupa propriile sinteze...si am facut sinteze scrise la calculator la tot civilul dar anul asta nu mai chef absolut deloc de asa ceva,nici energia necesara,nici starea psihica si am luat cartile la puricat...cam greu merge si la mine invatatul dar sper sa reusesc sa trec peste drama asta care a pus stapanire pe viata mea si sa-mi urmez visul...
Spor tuturor !
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
@carmen
Eu am dat o singura data examenul asta si l-am luat, am fost una dintre persoanele care credea ca acest examen nu se ia decat cu spaga insa dupa nov. 2010 am ajuns la concluzia ca acest examen se poate lua daca inveti.:vishenka:
Multa bafta si succes!

Absolut felicitari !!! =D>
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
quiras a scris:

Mai este vreun domeniu unde nu se vorbeste de spaga in tara asta?!
DAR,intrarea in barou nu este numai pentru cei care dau spaga ,fiti siguri de asta !Ca vrem noi sa gasim o scuza ptr. neputinta sau ghinionul nostru ,asta e altceva!

Corect !!!