avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate relit

Activitate relit

Răspuns la discuția pedepsa talharie
de extradare nu stiu inca nimic, dar poate fi inchisa fara un proces prealabil in care sa poata sa-si dovedeasca nevinovatia? ea a fost inchisa direct, copilul ii era la scoala, era saracul disperat ca nu stia nimic de maica-sa
Răspuns la discuția pedepsa talharie
da, este un mandat de arestare emis de autoritatile italiene dar in 2005 a fost gasita nevinovata dupa ce victima a declarat ca ea nu a participat. asta nu inteleg, dupa 6 ani au descoperit ca este totusi vinovata?
Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat asta abia dupa ce a ajuns acolo. Dupa un timp, cam 6 luni,i-a luat pasaportul si cu prietenul ei a obligat-o sa se prostitueze. Intr-o seara, tipa asta si cu prietenul ei au talharit un barbat care fusese clientul prietenei mele. Au dat navala carabinierii peste ei acasa, i-a luat pe toti, pe prietena mea au eliberat-o si au lasat-o sa vina in tara in urma declaratiei victimei ca ea nu luase parte la talharie. Zilele trecute a venit politia la usa ei si au arestat-o in baza unui mandat de arestare si dupa o infatisare la tribunal i-a dat o sentinta de 4 ani. Ce se poate face mai departe?