avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate iulia_25

Activitate iulia_25

Va multumesc d na avocat pentru raspuns dar as vrea sa stiu daca am sanse sa castig apartamentul , asa cum am mai spus copii sunt la mine el pleaca sa lucreze in Italia cu cealalta persoana cu care este acum.
Va multumesc
Discuție Custodie comuna
Va rog sa ma lamuriti intr o problema.Am divortat in Februarie el incredintandu mi copiii de la prima infatisare.Acum ne judecam pentru apartament care este ipotecat, luat de 4 ani .El poate veni sa ceara custodia comuna a celor doi minori numai pentru a castiga apartamentul.Partajul este acum in Octombrie si stiu ca intra in vigoare noul cod civil
Va multumesc:(
As avea si eu o intrebare despre aceasta custodie comuna.Am divortat din Februarie el incredintandu mi mie copii intr o singura infatisare ,acum avem partajul .Ne judecam pentru apartament oare el poate sa revina si sa ceara custodia comuna ca sa castige apartamentul?

Va multumesc
Răspuns la discuția partaj
Si daca parintii lui vor spune in instanta ca il vor ajuta sa plateasca ratele sau daca este ajutat de altcineva si va spune ca va achita si el ratele ce se poate intampla?
Va multumesc
Răspuns la discuția partaj
Este venit in tara sa si rezolve niste probleme nu sh daca el are venit , oricum se va intoarce in Italia dar nu sh daca lucreaza acolo inca (daca are vreun venit).El sta acolo cu acea persoana dar in perioada cat a fost plecat din cate mi a spus el nu avea de lucru doar ea avand de munca.
Răspuns la discuția partaj
Va multumesc pentru raspuns dar as vrea sa stiu ce ineseamna ,, exista sansa" ca instanta sa ne incredinteze noua apartamentul adica mie si copilasilor poate fi si altfel ?
Nu stiu ce suma i ar reveni lui daca ratele in decurs de 4 ani s au platit jumate jumate , oricum dac instanta ma va pune sa i platesc o sulta o voi face dar el va mai putea locui cu noi asa cum afirama el?:( Va multumesc d nule avocat pentru raspunsuri
Discuție partaj
Va rog frumos sa ma lamuriti intr o problema .Am divortat in Februrie eu am castigat copiii de fapt mi ia dat de la prima infatisare, avem un aprtament ipotecat luat de 4 ani achitand ratele jumate jumate adca el in primi doi ani apoi eu el namai contribuind cu bani in ultimii doi ani pana acum .El este foarte ofensat ca am bagat partaj , el a plecat in Italia cu cea langa care a ales sa traiasca si s a intors de 2 luni si mi face viata amara mie si ingerasilor mei amenintandu ma ca nu am nici o sansa sa castig apartamentul ca el o sa locuiasca cu noi plecand si intorcandu se de fiecare data cand ,, vor vrea muschii lui'' astea fiind cuvintele lui .Va rog frumos sa mi spuneti daca este asa cum zice el ca eu si copii nu avem nici o sansa sa locuim in continuare in acset apartament.Eu am incercat sa vorbesc cu el sa treaca aprtamentul pe numele copiilor sa preiau eu creditul si sa i dau niste bani daca ii revin , deoarece aceasta femeie cu care este el se intereseaza de situatia noastra adica de partaj ea asteptand bani de la noi. Oare asa sa fie ? C hiar mi a spus intr o zi ca trebuie sa mi caut o locuinta sociala eu si copii:(.Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția partaj
Ratele le am platit cash la ghiseu trecand numele meu pe chitanta.
Răspuns la discuția partaj
Apartamentul este luat de 4 ani noi fiind casatoriti de 11 ani iar pe contractul de vanzare cumparare suntem trecuti amandoi.Am vreo sansa sa l castig daca eu am castigat copiii?

Va multumesc!
Răspuns la discuția partaj
Multumesc de raspuns dar cum as putea face dovada ca eu am platit ratele cand el este titularul apartamentului.Am sanse ca partamentul sa ne revina noua adica mie si copiilor?