avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate bolfutza85

Activitate bolfutza85

buna ziua,
cu 2 luni in urma am inchiriat cu contract de locatiune o statie Peco. In contractul de locatiune este specificat sa functionam pe avizele societatii care a functionat inainte pana in momentul in care noi o sa ne primim atestatul necesar de la Directia vamala. Am depus cererea pt atestat pe data de 10 iunie. Pe data de 1 iunie au venit in control cei de la vama si au facut un proces vb prin care au constatat ca toate actele sunt in regula insa nu ne-au eliberat atestatul ci din contra mi-au trimis o invitatie la sediul lor pe data de 6. m-am prezentat si mi-au luat declaratii atat mie cat si directoarei statiei spunandu ne sa asteptam avizarea. dupa A doua zi la 8 dimineataau venit la statie si au vrut sa imi sigileze pompele si mi-au cerut sa ma prezint la sediu. cand am ajuns,mi-au inmanat 2 acte sa le semnez si anume,primul ,prin care imi aduceau la cunostinta sa-i informez unde are conturi societatea,sa le dau conturile si balanta 2,iar al doilea ,in care au facut un proces verbal de sigilare al pompelor .
in momentul in care le am spus ca nu semnez nimic decat in prezenta avocatului,s-au enervat si au zis ca cheama politia-fraude ,si ca nu ne va mai da atestatul.
Nu am mai putut sta pentru ca mi s-a facut rau din
pricina socului emotional pe care mi l-au produs,si am plecat sa discut cu avocatul.La sediu a ramas directoarea dar nu i-am permis sa semneze nimic in numele societatii ci doar ca martor.
Au stat toata ziua,nu au mai sigilat pompele deoarece au zis ca nu se poate fara semnatura mea.
NU am schimbat nimic in ce priveste locatia,pompele,am avizarea metrologica la pompe,avizul mediu,camere luat vederi .
Cred ca e ceva necurat la mijloc dar nu ninteleg ce ,va rog mult sa -mi spuneti,daca cerea a fost depusa pt atestat,contabilitatea este oglinda,stocul si incasarile au iesit corecte,ce urmaresc cei de la vama si de ce ma hartuiesc asa fara sa ne raspunda oficial cererii pe care am facut-o?
Va multumesc
buna ziua! am o problema si anume: o fost iubita a sotului meu i-a spart acestuia adresa de yahoo messenger acum cateva luni de zile. a postat in numele lui mesaje cu caracter defaimator si, in plus, s-a folosit de datele din lista sa de mess pentru a afla care este adresa mea de e-mail si pentru a imi trimite un e-mail in care povestea numai lucruri urate despre sotul meu si acuze foarte grave. am mers impreuna cu sotul meu la DIICOT si am facut o plangere. am inteles ca luna asta i-au fost confiscate calculatoarele din casa acesteia si in plus ca i s-a pus interdictia de a parasi tara.(ea fiind dansatoare in Japonia si avand in gand sa se intoarca acolo).spuneti-mi va rog, care este pedeapsa in casul acestor infractiuni si daca exista sau nu impacarea partilor. multumesc