avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin Burcea - Birou de Mediator

Activitate Catalin Burcea - Birou de Mediator

Răspuns la discuția ROMÂNIA MEA
Superb !, cred ca Romania mai poate avea viitor gratie acestor copii talentati.
Felicitari,
Am ramas fara cuvinte.
Răspuns la discuția mama singura
Buna ziua,
deschideti proces, prin care sa obtineti o hotarare judecatoreasca prin care sa va fie incredintat minorul, ar fi bine sa va adresati unui avocat care sa va sfatuiasca si sa va redacteze actiunea.
Angajati avocat.
Răspuns la discuția partaj
Buna ziua,
incercati sa solutionati pe cale amiabila prin prcedura medierii, pentru mai multe informatii despre aceasta procedura luati legatura cu un mediator.
Sedinta de informare cu privire la procedura medierii este, conform legii, gratuita.
Răspuns la discuția Procedura divort amiabil
Buna ziua,
daca sunteti de acord cu solutionarea pe cale amiabila incercati prin procedura medierii, luati legatura cu un mediator.
Mai multe detalii despre procedura medierii gasiti in Legea nr. 192/2006 privind medierea si organijarea profesiei de mediator, modificata si completata prin Legea 370/2009, OG 13/2010 pentru transpunerea Directivei Servicii si prin Legea nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor.
Sedinta de informare cu privire la procedura medierii este, potrivit legii, gratuita.
Răspuns la discuția Agresiune fizica si intimidare
Singura varianta ar putea fi depunerea unei plangeri penala la politie pentru infractiunea de amenintare, lovire si alte violente. Organele abilitate o sa-si faca datoria.

Buna ziua,
Opinia mea privind subiectul propus de dvs. este aceea ca rezultatele slabe de la examenul de bacalaureat, procentul atat de scazut si sub orice asteptare, este de fapt oglindirea unei realitati si a unui lucru cat se poate de firesc: Niciunde in lume nu exista un fenomen ca acela in care toti tinerii au diploma de bacalaureat, avem nevoie in sistemul actual de invatamant si de scolile profesionale, de arte si meserii, nu toti elevi sunt pregatiti sau nu doresc sa termine liceul ( parerea mea ). Daca se va reveni la sistemul de invatamant in care admiterea la liceu era facuta in 2 trepte, poate nu vor mai fi aceste rezultate slabe la examenul de bacalaureat Montarea camerelor de supraveghere nu a facut decat sa faca lumina in privinta faptului ca pana anul trecut obtineau diploma de bacalaureat si tinerii care se pregatisera temeinic si aceia care se pregatisera mai putin,dar si aceia care , fara se fi pregatit in niciun fel, obtineau diploma de bacalaureat, indiferent cu ce medie.Iar daca ei obtineau aceasta diploma, si aici ma refer la ultima categorie mentionata, aveau apoi inlesnit drumul catre invatamantul superior, unde , cu ceva noroc , deveneau si posesorii unei deiplome de licenta.Apoi, cu inca putin noroc si ceva sustinere, ar fi putut avea sansa de a ocupa un post in care sa sa contribuie , direct sau indirect , la destinul unei comunitati, poate al tarii, poate al unui sector important de activitate.Iar asta in conditiile in care el ar fi fost un incompetent, un om ajuns acolo doar prin noroc, prin ingaduinta unui sistem putred si dezinteresat , al unor oameni polititci care ocupa toate scaunele importante, fiindca acum criteriul in functie de care se ocupa scaunele inalte, este cel politic.
Buna ziua,
daca si dvs. si sotul sunteti de acord sa solutionati problema divortului si a partajului pe cale amiabila incercati sa solutionati prin procedura medierii, luati legatura cu un mediator.
Hotararea de expedient pronuntata de instanta de judecata, in baza acordului de mediere, constitue titlu executoriu.

Sedinta de informare cu privire la mediere si avantajele/dezavantajele acestei proceduri este gratuita.
Răspuns la discuția ACTIVITATE RESTAURANT
pt. societatea suspendata in 2008 nu se depune
pt. societatea infiintata in 2010 se depune numai in cazul in care cifra de afaceri pe anul 2010 depaseste 35000 E
Va multumim pentru informatie.