Este legal sa lucreze o persoana in doua locuri full time?
Noi am vrut sa facem un contract de munca full time pentru o persoana care era angajata tot full time in alta parte si ni s-a spus ca nu este posibil. (am intrebat la ITM Cluj)
Daca se poate, atunci se pot acorda si tichete de masa? Locul de munca principal va fi la celalalt angajator, la fel si cartea de munca a angajatului.
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, deoarece eu se pare ca nu sunt in stare sa ma descurc in nomenclatorul COR!!! :D
Eu lucrez pe postul de Office Manager dar pe contractul de munca mi s-a trecut "Asistent Manager" deoarece persoana care s-a ocupat de acesta nu a gasit functia mea in nomenclator. Ce alta functie mai apropiata se poate trece si cu ce cod? (ma gandeam la ceva de genul Manager Administrativ dar nici asta nu am gasit-o in COR)
Culmea e ca eu nu gasesc nici Asistent Manager in nomenclator!!!
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, deoarece eu se pare ca nu sunt in stare sa ma descurc in nomenclatorul COR!!! :D
Eu lucrez pe postul de Office Manager dar pe contractul de munca mi s-a trecut "Asistent Manager" deoarece persoana care s-a ocupat de acesta nu a gasit functia mea in nomenclator. Ce alta functie mai apropiata se poate trece si cu ce cod? (ma gandeam la ceva de genul Manager Administrativ dar nici asta nu am gasit-o in COR)
Culmea e ca eu nu gasesc nuci Asistent Manager in nomenclator!!!