avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate nyxe

Activitate nyxe

in 2007 am cumparat un apartament iar in contractul notarial erau prinse si doua boxe unde vanzatorul a permis accesul altor peersoane.La intelegere cu aceste persoane -eu ne locuind la adresa respectiva am fost de acord pana-n clipa-n care voi avea nevoie de spatiile respective pot ramane .Cand am solicitat eliberarea boxelor am fost refuzat categoric.Cum toate incercarile de rezolvare pe cale amiabila din punctul meu au fost epuizate am facut o plangere catre organele de politie care au trimis dosarul la procuratura .Dupa aproape un an am primit un raspuns in care se spune ca nu s-a putut din partile comune propietate mea -desii in contractul de vanzare cumparare se specifica clar ca una din boxe e la limita exterioara a blocului - si atunci si acuma nimeni-inclusiv cei ce ocupa spatiile respective-nu neaga dreptul meu la propietate dar nu vor sa le elibereze. Am identificat inca o data impreuna cu asociatia de propietari spariile respective si au fost lipite pe usa un termen de eliberare a boxelor respective. Considerand ca Contractul de vanzare cumparare este valabil si imi da dreptul de Propietate asupra spatiilor PLATITE la data expirari termenului -nedorind sa cer prin procese lungi si costisitoare- dreptul de a mai plati ceea ce am platit deja, sa fiu propietar unde sunt deja sa deschid si sa-mi eliberez propietatea. Sau pote mai exista o solutie la care nu m-am gandit ? Va multumesc frumos, cu respect nicu !