Mi s a spus de la primarie ca este de ajuns contractul de comodat autentificat la notariat pt a primi autorizatia si nu doresc sa ma complic.
Acum eu va intreb , sunteti sigur ca este de ajuns sa l conving pe presedinte sa mearga cu mine la notar sa mi semneze si sa mi puna stampila?? Am oprit ieri la un cabinet notarial in drum si notarita de acolo nu a stiut ce sa mi raspunda...ea nu "autentifica asa orice, acel spatiu e proprietatea comuna a tuturor locatarilor, ar trebuie sa vin cu toti locatarii sa semneze :)).. " ma rog, a zis ca o sa se mai documenteze ,nu stie sigur si o sa ma sune,dar nu a sunat... mai incerc si la alti notari...
Pt . a intra in legalitate si a mi se emite autorizatia de constructie pt modificarile facute in apartament(primind amenda in prealabil in urma unei sesizari de la un vecin prietenos :D ) mi se cere CONTRACT COMODAT/INCHIRIERE autorizat la notar (pt un spatiu de aprox 4 mp pe care l am luat din holul blocului mutand usa de intrare, lucru care l au facut toti vecinii de palier ilegal..., dak nu va trebuie sa mut usa inapoi)
Pot merge la notar doar cu Presedintele Asocietiei pt a stampila si semna respectivul contract?Trebuie facuta si o Adunare a Proprietarilor si stranse semnaturi?Dak da, 50% +1 sau 100% ??
Rezumand: Ce acte,stampile si semnaturi imi trebuie pt a face dovada dreptului de proprietate asupra acelui spatiu luat din holul blocului prin mutarea usii de intrare cu cativa metri..?? :(