avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate Ruxandra Cerbu

Activitate Ruxandra Cerbu

cred ca cel mai bine ar fi sa solicitati inlocuirea expertului.
De obicei nu le pasa expertilor de cauzele in care au fost desemnati si nici instantele nu au vreun control asupra activitatii lor.
De obicei din cauza lor se tergiverseaza mult solutionarea unui litigiu.
ar trebui sa luati legatura cu executorul sa va comunice actele si numarul dosarului de executare , sa aflati despre ce este vorba si apoi in termne de 15 zile puteti formula contestatie la executare.
Contractul de comodat se depune la Registru, iar acesta se transmite catre Anaf si aceasta înregistrează contractul pentru adresa respectiva.
Aceasta procedura este din 2011.
Dacă in urma verificărilor desiului la Anaf mai exista înregistrare si alte sedii nu se mai poate stabili un nou sediu acolo
In primul rînd trebuia sa încheiat un contract de asistență juridică, o copie trebuia sa rămînă la Dumneavoastra, Pe lîngă asta ii mai semnat i o împuternicire avocatiala care este un formular tipizate, nu era nevoie de procură.
De obicei cei care nu sunt avocați recurg la procuri notariale.Sfatul meu e sa faceti o sesizare la baroul din care face parte.
primul pas este sa mergeti la un notar din zona unde a locuit tatal Dumneavoastra si sa cereti deschiderea succesiunii.
Ca sa dezbateși si succesiunea dupa bunicii paterni va trebuie actele tatalui, certifcat de nastere, si certificate deces bunici.
Trebuie vazt de ce v-au intrerupt./suspendat contractul ,
Eu as face o notificare in care sa imi spuna clar cind a fost prelungit contractul, pe ce perioada si motivul suspendariigen neplata etc.
Ca si costuri la recom v-ar costa in jur de 400 Ron,trebuie închis punctul de lucru vechi si deschis cel nou.
Nu este nici o problema ca aveți datorii, nu e nevoie de certificat de atestare fiscala.
Răspuns la discuția Infintare firma
Pentru infiintare sociatate coemerciala formalitatile la Registrul Comertului sint in jur de 600 Lei la care se adauga si capitalul social pe care trebuie sa-l depuneti la banca minim 200 Lei.
In ceea ce priveste autorizatiile ulteriaore inmatricularii societatii aceste tarife si taxe difera in functie de ce avize, autorizatii aveti nevoie.
Succes
Nu exista o limita ca si cifra de afaceri pentru o persoana fizica autorizata, insa daca depasiti ica si suma din incasari echivaletul a 35.000 Euro in lei din luna aceea deveniti platitor de Tva si va trebui sa depuneti declaratii la Fisc in acest sens si sa emiteti facturi cu Tva.
Răspuns la discuția cine ma poate lamuri ?
pentru a infiinta un Sa, primul pas ar fi sa obtineti rezervarea denumirii firmei de la Registrul comertului.
numarul de actionari ste de 2 pentru infiintarea unui sa, capitalul social trebuei s afie echivalentul a 25.000 euro, poate fi varsat in lei.
Mai este nevoie de actul constituitv, declaratile fondatorilor, declaratile administratorului ca indeplinesc conditiile prevazute de Lege pentru a fi administratori./ actionari, specimenul de semantura pentru administrator dat in fata unui notar;dovada sediului social, dovada depunerii capitalului social, declaratia cenzorului/ cenzorilor ca indeplinesc conditiile legale, formulare tipizate.