avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate costi_81

Activitate costi_81

Buna seara, am autorizatie de taxi pentru mun. Cluj Napoca si am fost prins de catre politie facand taxi si in Floresti. Drept urmare, mi-a fost aplicata o amenda si mi s-au retinut numerele de inmatriculare ale masinii, aceasta din urma fiind adusa acasa pe platforma. Ce masuri legale as avea pt a nu achita amenda, intrucat retinerea numerelor mi se pare ilegala in aceaste conditii. Va multumesc.
Răspuns la discuția Incadrarea functionala a zonei
Va multumesc, informatiile dvs. au fost de mare folos in demersurile ce urmeaza sa le intreprind in continuare.
Răspuns la discuția Incadrarea functionala a zonei
va multumesc dar daca primaria continua sa mi dea raspunsuri negative ce cai legale as avea sa pot totusi sa ma folosesc de terenul meu prin construirea unui imobil? o zi buna :)
Buna ziua, as dori sa stiu cum poate fi atacat documentul eliberat de primarie prin care imi este refuzata cererea privind incadrarea terenului in zona "padure" si nu zona "spatiilor verzi - padure de agrement"?
Va multumesc :)
Buna seara, sunt proprietar al unui teren "padure", insa terenul are folosinta actuala ca “padure” iar destinatia zonei, conform PUG-ului, este “zona a spatiilor verzi – padure de agrement”, cu consecintele nefaste atat pentru mine cat si pentru ceilalti proprietari privati din zona. Am facut o cerere catre [rimarie, insa bineinteles ca mi s-au dat raspunsuri evazive. Pe ce temei legal si cum as putea sa motivez o actiune in instanta, intrucat practic nu ma pot folosi de dreptul meu de proprietar sa mi construiesc ceva pe teren.
Va multumesc
Răspuns la discuția ccc
acum e in vigoare OUG 111/2010 unde, la art. 2, se mentioneaza ca indemnizatia lunara e de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni. depinde daca ramaneti un an sau 2 ani.
Răspuns la discuția Actiune recuperare taxa auto
6 luni, iar taxa e reflectata la contencios, in legea 146/1997, in jur de 10 lei.
Intrebati la primaria din sat, sunt cei mai avizati.
Răspuns la discuția vanzarea unui teren
s-a facut succesiune dupa tatal dvs?
Răspuns la discuția executare hotarare cedo
Mersi pentru promptitudine, dar tot in ceata sunt ... ce trebuie sa fac eu?