avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate cuprasuper

Activitate cuprasuper

Răspuns la discuția probleme casco
VA MULTUMESC DIN SUFLET M-AM LINISTIT OARECUM
mentionez, constatarea s-a facut si la politie acestia din urma eliberandu-mi proces verbal si autorizatie de reparatie
imi este frica sa nu cheltui bani degeaba cu aocatul si sa nu castig pt ca bani prea multi bani nu am
multumesc dar mai insist cu o intrebare ,prevede vreo lege a asigurarilor sa nu despagubeasca o masina care a mai fost dauna dar care a fost cumparata reparata si care a trecut itpul ?si rarul?
Discuție probleme casco
buna ziua!am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi-am cumparat o masina si cum era normal i-am facut casco intr-o zi nefericita am avut un eveniment din care am iesit vinovat,in urma constatarii masina a iesit dauna totala dar cei de la casco mi-au spus in urma cercetarilor lor ca masina a mai fost dauna totala cu 2 ani inainte de a o cumpara si nu vor sa imi plateasca.intrebarea mea este daca au ei acest drept si de ce mi-au mai facut casco .mentionez ca eu la cumparare i-am facut rarul si itepeul si nu au fost probleme iar masina era in stare impecabila in urma impactului s-au declansat si airbagurile
ce sa fac eu acum???