avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate cipylyca

Activitate cipylyca

Răspuns la discuția Stimulent insertie 2018
Cel mai bine e sa fie luata cu rezerve aceasta perioada daca celalalt parinte a renuntat sa stea 1 luna si fiecare sa intrebe la Serviciul (primaria) unde se depun aceste dosare sa nu se trezeasca cu surprize. Au ei un mod foarte intortocheat de a interpreta orice lege.
Eu am scris ce mi-au zis mie cand am depus dosarul.
Inca nu am primit banii pentru stimulent sa vad cum au calculat (teoretic ar trebui sa plateasca cu 1 luna mai putin).
Răspuns la discuția Stimulent insertie 2018
Nu am dedus de nicaieri.
Am depus dosarul in noiembrie 2017 pentru stimulent si mi-au zis ca daca tatal a renuntat sa stea 1 luna in CCC nu va fi platit stimulentul timp de 1 luna daca mama se intoarce la lucru intre cele 60 si 90 de zile pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Răspuns la discuția Stimulent insertie 2018
Stimulentul se acorda daca reveniti la serviciu cu cel putin 60 de zile calendaristice inainte sa implineasca 2 ani copilul. Daca tatal nu vrea sa intre in CCC 1 luna atunci nu veti primi stimulent timp de 1 luna, in schimb daca reveniti la serviciu cu minim 90 de zile inainte de varsta de 2 ani a copilului nu mai conteaza daca tatal sta sau nu 1 luna in CCC iar stimulentul va fi acordat pentru toate lunile ramase.
Răspuns la discuția Plata cash factura in euro
@Dan Preda,
se poate face plata in valuta pentru situatia descrisa mai sus, chiar dumneavoastra citati din regulamentul BNR ca exista niste exceptii prevazute in anexa 2 unde sunt incluse si agentiile de turism pentru servicii de turism international (punctul f). Asadar se poate achita o factura emisa de o agentie de turism in euro.
Poti sa imi spui te rog ce ti-au zis cei de la CASMB? si eu am de receuperat niste sume care vin tocmai din 2009 si nu am facut cerere pentru ele. Multumesc